ilinca_rox

1

Bucataras
incepator

Bucuresti, sector 6

Bucataras din 18.12.2013

RETETE27
PRIETENI119
Retete / Mancaruri cu carne

Tocanita de naut cu carne de porc

In Mancaruri cu carne la 14 Dec 2014

Spalam carnea aspoi o punem intr-o tigaie cu ulei la prajit. Spalam, curatam si tocam legumele.  Intr-o oala punem putin ulei si apoi adaugam ceapa la calit. Lasam 3-4 min pana devine aurie apoi adaugam ardeiul si morcovul pentru inca 3-4 min. Deschidem conserva de naut, scurgem apa...

Drob marmorat de ied

In Mancaruri cu carne la 26 Iul 2014

Pregatim carne:  organele si carnea le spalam bine si le punem la fiert impreuna cu cateva frunze de dafin, intr-o oala pentru aproximativ 45 de minute (se verifica cu o furculita daca sunt fierte). Cand sunt gata se scurg de apa, se lasa la racit si apoi se toaca marunt marunt....

Rulouri cu branza si piure de brocoli cu cartofi

In Mancaruri cu carne la 26 Mar 2014

Pentru piure: brocoli se lasa la decongelat, iar cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Se pune la foc o oala cu apa, sare si o picatura de ulei, iar atunci cand incepe sa clocoteasca se adauga cuburile de cartofi pentru 10 - 15 minute, apoi se adauga si brocoli pentru inca 6-7 minute,...

Piept de pui in vin rosu si legume cu sos tomat

In Pui la 2 Feb 2014

Pentru inceput se pregateste carnea : - se spala si se portioneaza, apoi se condimenteaza cu sare, piper, oregano si cimbru, dupa gustul fiecaruia. Intr-o tigaie se pune putin ulei pentru uns, se adauga bucatelele de pui si se lasa cate un minut pe fiecare parte. Se pune vinul rosu si doi...

Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor

In Porc la 12 Ian 2014

Se spala si se pregaste carnea in bucatele potrivite. Apoi se condimenteaza cu sare, piper si verdeturi si se lasa 15 minute la macerat cu putin vin . In acest timp se curata cartofii, se taie cubulete, se spala si se condimenteaza . Se pregaste tava, se unge cu putin ulei, apoi se...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 20.12.2014

Peste la cuptor

publicat la 14.12.2014

Tocanita de naut cu carne de porc

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]