Pregatim blatul : lasam la dezghetat spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa . Separam ouale. Albusurile le batem spuma. Galbenusurile le mixam cu uleiul , ca la maioneza, sarea, apoi adaugam iaurtul si spanacul bine scurs. Cernem faina si incorporam in compozitia de...
Cartofii se spala bine si se pun in apa la fiert cu putina sare. Nu trebuiesc fierti de tot, deoarece se vor pune si la cuptor. Cand sunt aproape fierti se scot pe un platou si se lasa la racit.
Intre timp radem branza si tocam ceapa marunt. Cand s-au mai racorit taiem un capacel din ei si le...
Se taie aluatul de foietaj in doua parti egale . Pe primul blat se aseaza feliile de branza condimentate cu piper.
Peste branza se pun feliile de rosii, 1-2 linguri ulei de masline si busuioc.
Adaugam feliile de bacon, dupa care imbracam totul cu cascaval ras.
Partile laterale ale...
Se taie cascavalul felii cam de 1 cm grosime. Se pun in boluri diferite faina si pesmetul. Oule se bat cu putina sare si piper.
Se dau prin faina feliile de cascaval, prin ou , apoi pesmet. Pentru o crusta mai groasa se dau din nou prin ou,apoi pesmet. Se pun la prajit.
Se...
Aperitiv cu spanac si branza
Pregatim blatul : lasam la dezghetat spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa . Separam ouale. Albusurile le batem spuma. Galbenusurile le mixam cu uleiul , ca la maioneza, sarea, apoi adaugam iaurtul si spanacul bine scurs. Cernem faina si incorporam in compozitia de...
Cartofi umpluti cu branza si ou
Cartofii se spala bine si se pun in apa la fiert cu putina sare. Nu trebuiesc fierti de tot, deoarece se vor pune si la cuptor. Cand sunt aproape fierti se scot pe un platou si se lasa la racit. Intre timp radem branza si tocam ceapa marunt. Cand s-au mai racorit taiem un capacel din ei si le...
Foietaj cu branza si rosii
Se taie aluatul de foietaj in doua parti egale . Pe primul blat se aseaza feliile de branza condimentate cu piper. Peste branza se pun feliile de rosii, 1-2 linguri ulei de masline si busuioc. Adaugam feliile de bacon, dupa care imbracam totul cu cascaval ras. Partile laterale ale...
Cascaval pane
Se taie cascavalul felii cam de 1 cm grosime. Se pun in boluri diferite faina si pesmetul. Oule se bat cu putina sare si piper. Se dau prin faina feliile de cascaval, prin ou , apoi pesmet. Pentru o crusta mai groasa se dau din nou prin ou,apoi pesmet. Se pun la prajit. Se...