publicat la 15.05.2014
publicat la 12.05.2014
publicat la 07.05.2014
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Drob din ficăței de pui
Să trecem la treabă!!! Mai întâi spălați ficățeii, îi curățați dacă e nevoie și îi puneți la fiert (eu îi las să dea într-un clocot apoi îi scurg și îi pun la fiert mai departe în apă curată). După aproximativ 15 minute...
Mușchi de porc umplut cu cârnați oltenești și legume la cuptor
Mai întâi de toate puneți la fiert morcovul (fără cel de la garnitură) timp de 15 min. Între timp pregătiți mușchiul. Tăiați în așa fel încât să obțineți trei dreptunghiuri de 1 cm grosime. Puneți condimentele într-un castron, le...
Pui crocant și aromat
Spălați pieptul de pui, îl uscați cu un șervet de bucătărie îl tăiați în bucăți potrivite și îl puneți cu iaurtul într-un vas la marinat cel puțin 30 min. Amestecați pesmetul cu condimentele și treceți carnea prin acesta apăsând...
Fasole cu cârnați de casă
Puneți fasolea în apă rece, cu o seară înainte de a o prepara. Dimineața o scurgeți de apa în care a stat și o puneți într-o oală în care aveți apă fierbinte. Schimbați apa de trei ori pentru a elimina toxinele din fasole, de fiecare dată folosind...