
 
						
		publicat la 23.09.2015
 
				publicat la 12.04.2015
 
				publicat la 22.02.2015
 
				Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
 
					Bucataras.ro 
[email protected]
Macaroane cu sos si carnita
Pentru inceput tocam ceapa foarte marunt, la fel si ardeii si rosiile, punem la calit toate legumele in foarte putin ulei aprox 2 linguri. Adaugam carnea, vinul si apa, cand incepe sa fiarba punem delicatul, piperul, dupa ce a mai scazut putin punem si foile de dafin. Intre timp punem...
Macaroane cu pesmet
Macaroanele le punem la fiert. Intre timp prajim pesmetul in ulei, dar amestecam continuu in el sa nu se arda, il lasam pe foc pana devine auriu. Dupa ce au fiert macaroanele le dam sub un jet de apa. Intr-o oala punem macaroanele, pesmetul si zaharul, amestecam conntinuu vreo 3-5 min....