1. Se împănează mielul cu usturoi şi bucăţele de slănină şi se fixează bine pe proţap asfel încât să nu alunece în timpul rotirii.
2. După ce mielul este bine fixat trecem la umplerea acetuia . Folosim la umplutură morcovi care este de preferat să fie...
1. Pentru umplutură vom rade 2 morcovi , un măr, o jumătate de ţelină, cam 10-15 gr de ghimbir şi vom adăuga puţin praz tăiat rondele subţiri.Compoziţia obţinută se amestecă cu sare, piper şi foi de dafin.
2. Puiul bine şters cu un şervet se impaneza cu usturoi, se sărează...
1.Pulpa se feliază foarte subţire şi se pune în vin alb la frigider minim trei ore, după aceea se scurge vinul şi se tamponează cu un sevet uscat, se adaugă sarea şi piperul şi se trece prin făină .
2. Peste felia de carne se aşează prosciuto crudo fixându-se cu...
1. Feliile de muşchi se bat bine de tot ca şi pentru şniţele se sărează şi se pun în vin alb la frigider minim 24 de ore ideal ar fi 48 şi chiar mai mult.
2. Muşchiul se unge cu ulei de măsline se presară busuiocul şi salvia, se aşează o felie de bacon tăiată...
1.Se taie ceapa (nu neapărat foarte mărut) şi se pune la prăjit ,la scurt timp se pune şi orezul în tigaie după care punem carnea tocată împreună cu ceapa şi orezul câteva minute până carnea îşi schimbă culoarea .După ce oprim focul punem în...
Miel la proţap
1. Se împănează mielul cu usturoi şi bucăţele de slănină şi se fixează bine pe proţap asfel încât să nu alunece în timpul rotirii. 2. După ce mielul este bine fixat trecem la umplerea acetuia . Folosim la umplutură morcovi care este de preferat să fie...
Pui umplut in vas roman
1. Pentru umplutură vom rade 2 morcovi , un măr, o jumătate de ţelină, cam 10-15 gr de ghimbir şi vom adăuga puţin praz tăiat rondele subţiri.Compoziţia obţinută se amestecă cu sare, piper şi foi de dafin. 2. Puiul bine şters cu un şervet se impaneza cu usturoi, se sărează...
Saltimbocca
1.Pulpa se feliază foarte subţire şi se pune în vin alb la frigider minim trei ore, după aceea se scurge vinul şi se tamponează cu un sevet uscat, se adaugă sarea şi piperul şi se trece prin făină . 2. Peste felia de carne se aşează prosciuto crudo fixându-se cu...
Muşchi de vită la cuptor
1. Feliile de muşchi se bat bine de tot ca şi pentru şniţele se sărează şi se pun în vin alb la frigider minim 24 de ore ideal ar fi 48 şi chiar mai mult. 2. Muşchiul se unge cu ulei de măsline se presară busuiocul şi salvia, se aşează o felie de bacon tăiată...
Varză a-la-Cluj in vas de lut
1.Se taie ceapa (nu neapărat foarte mărut) şi se pune la prăjit ,la scurt timp se pune şi orezul în tigaie după care punem carnea tocată împreună cu ceapa şi orezul câteva minute până carnea îşi schimbă culoarea .După ce oprim focul punem în...