Tuxedo

1

Bucataras
incepator

(St. Catharines)

Bucataras din 23.03.2013

RETETE126
PRIETENI139
Retete / Mancaruri de post

Mancare de praz cu masline

In Mancaruri de post la 31 Mar 2014

Se curata prazul de partea verde si se spala bine in jet de apa rece. Se taie bucati (cca 2 cm) si se caleste usor in ulei cu un praf de sare, picurand din cand in cand cate putina apa (ca sa nu se lipeasca). Se adauga maslinele, boabele de piper, foaia de dafin si se stinge cu vin. Se...

Ghiveci de legume

In Mancaruri de post la 15 Dec 2013

Sotam ceapa si ardeiul in ulei. Cand s-au inmuiat, adaugam morcovul taiat felii mai groase, ciupercile taiate in 4, dovleceii feliati si cartofii taiati cubulete si mazarea. Amestecam de cateva ori in ele cu lingura de lemn apoi punem o cana de apa fierbinte peste ele, ca sa nu se lipeasca. Le...

Spaghete cu sos marinara

In Mancaruri de post la 21 Iul 2013

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (aprox 8 min.), se scurg de apa si se spala cu un jet de apa rece. Sos marinara: Intr-o craticioara punem 5 linguri de ulei de masline si usturoiul zdrobit.  Lasam un pic usturoiul sa se prajeasca apoi turnam sucul de rosii,...

Pilaf bulgaresc

In Mancaruri de post la 3 Iul 2013

Nu este mare filozofie la prepararea acestui pilaf. Spalam orezul in cateva ape apoi il punem deoparte pana inabusim legumele. Taiem felii ardeiul si morcovul iar ceapa o tocam marunt. Le innabusim in ulei pana se inmoaie apoi adaugam orezul si mai lasam putin pe foc pana orezul se albeste sau...

Humus reteta cu ceapa caramelizata

In Mancaruri de post la 24 Mai 2013

Humus reteta Scurgem nautul  si oprim o cana de zeama pentru a-l mai dilua cand il mixam Punem nautul in robotul de bucatarie si il mixam pana cand devine ca o pasta Adaugam sarea, uleiul, usturoiul pisat si pasta de susan si amestecam bine apoi gustam de sare Adaugam si zeama de...

Salata de fasole boabe cu cus cus

In Mancaruri de post la 9 Apr 2013

Am fiert cus cusul in apa cu un praf de sare,apoi l-am scurs bine. Morcovii i-am fiert separat intr-o carticioara. Am spalat patrunjelul si l-am taiat fin, am pus toate ingredientele intr-un bol si am asezonat cu sare si piper. Eu am pus zeama de la o jumatate de lamaie, dar se pune dupa...

Placinta cu spanac si foi Phyllo

In Mancaruri de post la 3 Apr 2013

Mai intai scoateti foile de placinta din congelator, cu aproximativ 2 ore inainte de a va apuca de umplutura. Umplutura se face exact ca o mancarica de spanac. Se toaca ceapa si se inabuse cateva minute pana se inmoaie. Se adauga apoi spanacul congelat in aceeasi cratita si se acopera...

Zacusca rapida

In Mancaruri de post la 3 Apr 2013

Coacem vinetele, le curatam de coaja si le scurgem de sucul amar cca 2 ore. Eu le-am avut congelate, am copt asta vara si am avut in congelator. In Romania se gasesc vinete congelate si la magazin, la noi in Canada lumea nu consuma vinetele ca noi, asa ca am fost nevoita sa cumpar si sa...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 16.02.2015

Carrot cake

publicat la 31.03.2014

Tort de ciocolata Express

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.

 
 
 
Retete preferate
Suberek

Voturi:21

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]