modules/forum/post.tpl

Ce gafe ai facut in bucatarie?

01.11.2009 / 23:01

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 859
Scrie-i mesaj privat

Oricit de bucataras ai fi, pun pariu ca ai o amintire din bucatarie care-ti stirneste zimbetul ....

Citeaza

02.11.2009 / 00:12

Nick: anaiordan
Bucataras incepator
Bucataras din: 01.05.2009
Retete: 24
Scrie-i mesaj privat

ieri am ars mancarea de nu se putea sta in bucatarie:D...nici o data nu am reusit sa o lipesc/ard mancarea in felul asta, nici cand nu stiam sa gatesc si eram la inceput si faceam incercari...

si inca una destul de aiurea  a fost cand la un sos pentru ostropel am pus scortisoara in loc de piper....erau borcanelele de culori apropiate :D...cam cu atat ma laud...altceva ca mi-a iesit mancarea fara sare sau prea sarata..asta o mai patim toti din cand in cand...

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 02.11.2009 20:49:45

Citeaza

02.11.2009 / 00:54

Nick: Adinuta
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.09.2009
Retete: 54
Scrie-i mesaj privat

haha! nici nu stiu cu ce sa incep! Uneori pun prea mult chili... am dat-o in bara rau de tot cu chili de vreo 3 ori, abia te puteai apropia de ce facusem, atat de iute era, acum sunt mai atenta. Odata cand am facut clatite, am vrut sa le intorc in aer si una a aterizat in oala cu bors care fierbea si ea pe aragaz. Nu stiam cum s-o mai pescuiesc de acolo ca s-a facut bucatele si cum zicea ana, mai ard mancarea uneori, uit de ea ...


Citeaza

02.11.2009 / 13:16

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

E PUTIN LUCRU FAPTUL C-AM PUS LAPTELE LA FIERT LA 10 SEARA SI L-A OPRIT SOTUL LA 3 NOAPTEA?.

Da' ce fum..da' ce miros...

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 02.11.2009 20:48:33

Citeaza

02.11.2009 / 20:50

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 859
Scrie-i mesaj privat

02.11.2009 / 23:51

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

E PUTIN LUCRU FAPTUL C-AM PUS LAPTELE LA FIERT LA 10 SEARA SI L-A OPRIT SOTUL LA 3 NOAPTEA? . Da' ce fum..da' ce miros...

Am patit si eu o data sa pun niste lapte la fiert si sa-mi vad de alte treburi. Si la un moment dat cand am simtit miros de fum, eram tare contrariata, fiind convinsa ca n-am nimic pe aragaz si cre ca vecinul isi arde mancarea si-mi impute mie casa. :))

Citeaza

02.11.2009 / 23:54

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

anaiordan a spus:

ieri am ars mancarea de nu se putea sta in bucatarie:D...nici o data nu am reusit sa o lipesc/ard mancarea in felul asta, nici cand nu stiam sa gatesc si eram la inceput si faceam incercari... si inca una destul de aiurea  a fost cand la un sos pentru ostropel am pus scortisoara in loc de piper....erau borcanelele de culori apropiate :D...cam cu atat ma laud...altceva ca mi-a iesit mancarea fara sare sau prea sarata..asta o mai patim toti din cand in cand...

Ana, asta cu scortisoara am comis-o si eu la un sos Bechamel. Am vrut sa pun niste nucsoara si am nimerit scortisoara. In viteza fiind n-am mai vazut decat "-oara" de la sfarsit. Si tot gustam din sosul ala si nu-mi dadeam seama ce-i cu gustul ala ciudat.

Citeaza

02.11.2009 / 23:55

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Adinuta, faza cu clatita e dementiala.

Citeaza

03.11.2009 / 08:11

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

clatita in bors,buna faza

Citeaza

03.11.2009 / 09:57

Nick: luminita20_2006
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.05.2009
Retete: 398
Scrie-i mesaj privat

 mda....buna intrebare...imi aduc aminte ca atunci cand eram acasa c-am prin clasa a 9 , am facut o tocanita..." speciala"....cu muuuuuuuuulta sare:))de atunci am o frica de eagust mereu mincarea

Citeaza

03.11.2009 / 11:25

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Da' gafe de-ale mamei putem spune?

Proaspat maritata si plecata de acasa, s-a apucat mama mea sa faca parjoale. Din amintiri, cam cum a vazut ea ca face bunica. Numa ca a cam incurcat amintirile si a facut compozitie de sarmale.

A facut sarmale prajite.

Citeaza

03.11.2009 / 13:31

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

miha mor aici

Citeaza

03.11.2009 / 19:39

Nick: Mihaela
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.01.2009
Retete: 14
Scrie-i mesaj privat

 f tare!

mai eu nu imi aduc aminte nimic.. momentan..

Citeaza

03.11.2009 / 20:27

Nick: sandytza
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2009
Retete: 69
Scrie-i mesaj privat

am facut si eu odata chiftele si de graba de neatentie am pus si orez . Obisnuinta de la perisoare sau stiu eu la ce ma gadeam??? Se le-am prajit. Si cand sa mancam surpriza erau beton.

Citeaza

03.11.2009 / 22:22

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 859
Scrie-i mesaj privat

Io, am facut intr-un uikend tiramisu live pe bucataras.ro. si, ca sa fac pe desteptul, am zis sa folosesc oua de prepelitza. am pus vreo 25 de bucati deoparte si am inceput sa separ albusul de galbenus. cred ca la al 8-lea am cedat nervos si am trecut pe oua de gaina . Reteta este AICI sau AICI (dupa trecerea de la blog la site)

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]