ela

5

Bucataras
senzational

timisoara

Bucataras din 02.01.2010

RETETE424
PRIETENI315
Retete / Aperitive / Garnituri

Pizza in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 15 Sep 2010

Punem la dezghetat foietajul la temperatura camerei. Intre timp taiem ardeiul,il curatam si il tocam marunt.Taiem si pastrama bucatele foarte mici.Radem cascavalul si telemeaua.Spalam ciupercile si le taiem marunt.Smantana o amestecam cu ketchup-ul. Intindem aluatul de foietaj si intindem...

Vinete in otet balsamic si usturoi

In Aperitive / Garnituri la 9 Sep 2010

Se taie vinetele felii subtiri de cca 1cm,se sareaza si se pun la scurs intr-o sita,15minute,sa iese amareala din ele.Se prajesc in ulei pe ambele parti,pana se rumenesc frumos.Se scot pe o farfurie. Usturoiul se curata si se piseaza,patrunjelul se spala si se toaca foarte marunt,apoi se...

Cremvursti cu cascaval in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 29 Aug 2010

Se lasa sa se dezghete aluatul la temperatura camerei,se desface folia si se intinde aluatul.Fiecare foaie se imparte in 6.Pe fiecare parte se pune o felie de cascaval si un cremvursti si se ruleaza dupa preferinta.Se cresteaza cu un cutit. Se bate un ou cu care se unge fiecare parte de...

Tarta cu ciuperci si carne de pui

In Aperitive / Garnituri la 23 Aug 2010

Aluatul de foietaj se scoate din congelator si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Intr-o tigaie se pune untul si se topeste.Ciupercile se taie marunt,la fel si carnea se taie cubulete foarte mici si se toarna peste untul topit.Se lasa pe foc,amestecand din cand in cand,pana cand...

Hamburgher in portofel

In Aperitive / Garnituri la 8 Aug 2010

Se curata cartofii si se taie feliie  subtiri si se pun la prajit in ulei. Hamburgherii semipreparati se pun in ulei incins si se prajesc pe ambele partii pana prind o culoare aurie. Se incalzesc portofelele din paine in cuptorul cu microunde cateva clipe,apoi se ung cu sos remoulade...

Aperitiv surpriza Roberta

In Aperitive / Garnituri la 14 Iun 2010

 Rosiile cherry se spala si se curata codite.Ceapa se spala si se taie marunt numai frunzele. Intr-un vas se amesteca semintele de susan(cat se ia intre degete),coriandru la fel,frunzele de ceapa tocate,muschiul file taiat marunt,maslinele de la care s-au scos samburii si s-au tocat si...

Mall-ul din bucatarie

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2010

Se curata cartofii si se taie felii(eu i-am taiat cu aparatul special de feliat cartofii|) si se pun la prajit in putin ulei de masline.Feliile de carne se bat bine,se condimenteaza si se pun pe grill la foc potrivit cateva minute,pe fiecare parte.Cand sunt rumeniti,cartofii se scot si se...

Saratele de sarbatoare

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2010

Se lasa sa se dezghete foile la temperatura camerei si se decupeaza cu formele de biscuiti din aluat.Se ung cu oul batut,se presara chimen deasupra si se dau la cuptor 15minute,pana se rumenesc frumos

Oua cu cascaval la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 25 Mar 2010

Se rade cascavalul,separat se rade si telemeaua.Se unge un vas mic termorezistent cu unt.Cacavalul ras se imparte in trei parti,prima parte se pune in vas,se adauga cremvurstii taiati feliute,apoi branza rasa,se pune salamul feliat,din nou o parte de cascaval peste care se sparg ouale cu...

Cuibusor de oua

In Aperitive / Garnituri la 4 Mar 2010

Ouale se fierb bine 15minute,se lasa sa se raceasca si se curata coaja.Se taie fundul fiecarui ou si se scoate cu grija galbenusul.Se face o maioneza dintr-un galbenus de ou crud cu 3galbenusuri fierte sfaramate bine in prealabil,ulei,sare,piper si mustar la care se adauga la sfarsit...

Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 28 Feb 2010

Se curata cartofii,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert cu apa,sare si vegeta.Cand s-au fiert se face un piure cu lapte,margarina si o lingura de smantana.Carnea tocata se amesteca cu ceapa si ardeiul mixate si se pune pe foc in putin ulei de masline si se lasa 15min amestecand din cand...

Cartofi cu smantana la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 13 Feb 2010

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert.Cand sunt gata se face un piure din ei. Se rade telemeaua.Se bat ouale cu smantana,branza rasa si un praf de sare. Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in vas un strat gros de piure,se toarna o parte din...

Omleta

In Aperitive / Garnituri la 7 Feb 2010

Se taie marunt ardeiul,salamul si cabanosul si se pune la prajit in putin ulei.Intre timp se rade cascavalul si telemeaua.Se bat ouale intr-un castron si se adauga branza topita,cascalul si branza rasa.Se rastoarna compozitia peste compozitia pusa la prajit,se lasa sa se lege cateva...

RULOURI APERITIV

In Aperitive / Garnituri la 29 Ian 2010

Se taie marunt castravetii.ardeiul,salamul cu sunca.Se sfarama branza si se freaca cu maioneza,crema de branza,branza topita,smantana,piper si o lingurita de boia dulce.Se amesteca totul bine si se pune pe cate o felie de muschi file care apoi se ruleaza.Compozitia se poate pune si pe sandwich

Piept de pui umplut si invelit

In Aperitive / Garnituri la 28 Ian 2010

Se bat feliile de piept de pui,se pun fiecare pe o felie de sunca.Pe piept se pune cate o branza topita felii,bucatele de ardei gras si de rosii.Se ruleaza,se prind cu scobitori,se dau prin faina,ou batut condimentat dupa gust si prin pesmet. Se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.Se...

Cremvursti in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 27 Ian 2010

Se lasa sa se dezghete foietajul la temperatura camerei,se intinde si se imparte in opt fiecare bucata,se taie cu un cutit bine ascutit.Se pune pe fiecare bucata cate un cremvursti,se ruleaza,se unge cu galbenus de ou,se cresteaza aluatul si se presara susan si se pun pe o tava unsa cu margarina...

OUA UMPLUTE 2

In Aperitive / Garnituri la 17 Ian 2010

Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putina maioneza pt ornat. Se amesteca maioneza cu pateul si galbenusurile, se bat...

Oua umplute-cu de toate...

In Aperitive / Garnituri la 17 Ian 2010

Se fierb ouale tari si se curata de coaja,se taie in doua si se scot galbenusurile.Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si 2-3 galbenuse fierte,cu ulei,condimentata cu sare si piper dupa gust si putina zeama de lamaie.Se lasa cateva linguri de maioneza,restul se amesteca cu...

Cartofi gratinati la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 9 Ian 2010

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta,20min.Se face un piure cu lapte si margarina,vegeta.Se fierb ouale 15min si se curata,se taie rondele.setaie feliute cabanosul.Se rade cascavalul si telemeaua.se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si...

OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI

In Aperitive / Garnituri la 5 Ian 2010

Rosia,ardeiul,ceapa,ciupercile,morcovii se taie marunt si se distuie in putin ulei si apa cu sare si vegeta,putin piper,timp de 15min.Separat se fierb pulpele,in apa cu un cub de vegeta de pui,timp de 20min.Se scot pulpele si se dezoseaza,se fac fac fisii si se pun peste amestecul de legume si se...

sandwich gustos

In Aperitive / Garnituri la 5 Ian 2010

se unge o felie de paine cu crema de branza,se pun apoi br topita feliata,o felie muschi file,una de salam,se orneaza cu castraveti si ardei feliute si maioneza si se adauga o felie unsa cu rama.se pot face si caldesan

Afisate 61 - 81 din 81 retete    

Postari recente

publicat la 09.05.2019

Cornuri pufoase cu mac

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]