Carnea se pune la fiert.
Se toaca legumele si se calesc in ulei de masline.Se adauga si ciupercile spalate si taiate.Peste legume se adauga supa in care a fiert carnea ce a fost strecurata in prealabil.Lasam sa fiarba adaugand si sare si piper.Carnea fiarta o tocam marunt si o...
Se pune pieptul la fiert impreuna cu condimentele.Separat,tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei,apoi adaugi si morcovul dat pe razatoare.Cand este carnea fiarta o scoti si o tai cubulete,iar in zeama(strecurata) in care a fiert adaugi legumele calite si mai pui apa daca doresti sa iti iasa...
Curatam si spalam ceapa,tocam doua dintre ele pe care le amestecam cu morcovul dat pe razatoarea mare impreuna cu telina si calim legumele in ulei.Intre timp,framantam carnea pe care o vom amesteca cu ceapa ramasa si tocata,adaugam oul si orezul si 2-3 linguri ulei si chiar una de apa...
Ciorba cu ciupercute
Carnea se pune la fiert. Se toaca legumele si se calesc in ulei de masline.Se adauga si ciupercile spalate si taiate.Peste legume se adauga supa in care a fiert carnea ce a fost strecurata in prealabil.Lasam sa fiarba adaugand si sare si piper.Carnea fiarta o tocam marunt si o...
Ciorba radauteana
Se pune pieptul la fiert impreuna cu condimentele.Separat,tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei,apoi adaugi si morcovul dat pe razatoare.Cand este carnea fiarta o scoti si o tai cubulete,iar in zeama(strecurata) in care a fiert adaugi legumele calite si mai pui apa daca doresti sa iti iasa...
Ciorba de perisoare
Curatam si spalam ceapa,tocam doua dintre ele pe care le amestecam cu morcovul dat pe razatoarea mare impreuna cu telina si calim legumele in ulei.Intre timp,framantam carnea pe care o vom amesteca cu ceapa ramasa si tocata,adaugam oul si orezul si 2-3 linguri ulei si chiar una de apa...