dragos_corneliu

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 03.12.2009

RETETE2
PRIETENI2
Retete

Mazare cu inimi si pipote de pui

In Pui la 27 Ian 2010

Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si...

Berbecut la protap

In Oaie la 25 Ian 2010

Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul  in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi),  si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. A doua zi se umple cu ceapa , usturoi si...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

 
 
 
Retete preferate
Ratatouille

Voturi:10

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]