Doralinda

1

Bucataras
incepator

Monte Carlo (+ Grecia)

Bucataras din 13.03.2011

RETETE193
PRIETENI241
Retete / Sosuri

Sos avocado

In Sosuri la 17 Mai 2013

Taiem pe jumatate avocado, scoatem samburele, il pisam marunt cu furculita si punem imediat sucul de lamaie( ptr ca altfel se inegreste!). Punem intr-un mixer impreuna cu restul de ingrediente si amestecam pana devine o crema. Simplu, nu?!

Tagliatele cu rosii chery si pesto din dovlecei

In Pt. paste la 12 Mai 2013

Taiati rosiile in doua, puneti-le intr-un vas rezistent la cuptor si stropiti cu putin ulei de masline, sare si piper si lasati sa se rumeneasca la cuptorul incins in prealabil la 220C ptr cca 12 min. Ingredientele ptr pesto din dovlecei, puneti-le intr-un mixer si tocati-le pana devine...

Sos pesto

In Pt. paste la 31 Mar 2013

Calim caperele intr-o cratita tefal de preferinta ptr a nu se lipi, apoi le punem intr-un blender impreuna cu restul de ingrediente si mixam bine pana devine o crema. Sosul poate fi pastrat la frigider mai multe saptamani cu conditia ca in borcanelul in care o tineti, sa fie acoperit cu ulei....

Sos de rosii clasic ptr paste

In Pt. paste la 29 Mar 2013

Calim in ulei ceapa cu usturoiul si adaugam apoi rosiile, sosul concetrat si restul de ingrediente si lasam la foc usor ptr cca 20 minute. Puteti servi cu orice paste doriti!

Sos de rosii pentru pizza

In Sosuri la 12 Mar 2013

Calim ceapa si usturoiul in uleiul de masline pana se inmoaie, apoi punem rosiile, cimbrul, sosul concentrat, sarea si piperul si lasam la foc mediu ptr cca 25 min. Lasam sosul sa se raceasca inainte de a pune peste aluatul de pizza!

Béchamel

In Pt. paste la 31 Ian 2013

Topim untul si adaugam faina amestecand bine. Laptele il fierbem putin apoi turnam peste untul cu faina amestecand bine si punem nucsoara.

Tzatziki

In Clasice la 30 Noi 2012

Daca castravetele e bio sau din gradina voastra, il spalati si il dati prin razatoare cu tot cu coaja, are un gust mai bun. Puneti o lingurita sare si frecati putin castravetele pana iese zeama din el, dar il mai lasati in strecuratoare destul timp ( eu imi fac alte treburi prin casa si apoi ma...

Fondue

In Clasice la 19 Noi 2012

Taiati branza bucati si o puneti intr-o craticioara adanca care a fost in prealabil, unsa cu usturoi. Lasam la foc mic sa se topeasca usor adaugand si vinul. Dupa ce s-a topit, mai lasam inca 5 min ptr a se evapora surplusul de lichid(grasime), apoi micsoram focul (in comert se gasesc vase...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 02.10.2016

Tort Marin

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Stii ca atunci cand erai copil, parintii tai se mutau foarte des dintr-o casa în alta? Dar tu i-ai gasit de fiecare data…...

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]