dobrezaira

1

Bucataras
incepator

stefanesti-arges

Bucataras din 16.08.2012

RETETE38
PRIETENI119
Retete / Conserve

Cum se face sucul de rosii

In Bulion la 2 Oct 2012

Cum se face sucul de rosii. Rosiile le trecem prin separator si pulpa rezultata o punem la fiert la foc mare ca sa isi pastreze culoarea. Cand a scazut cam 1/4 din cantitatea initiala este gata. Adaugam sarea si zaharul, mai asteptam cateva clocote si gata. Dupa preferinta se poate condimenta...

Zarzavat pentru ciorba

In Conserve la 2 Oct 2012

Toate legumele le spalam, le curatam si le dam prin masina de tocat carne. Compozitia rezultata o punem intr-un tuci sau oala mare si o punem pe foc la fiert pana se inmoaie morcovul. Adaugam sare dupa gust si dupa preferinta, patrunjel sau telina verde. O turnam in sticle sau borcane cu capac si...

Zacusca de fasole

In Zacusca la 2 Oct 2012

Punem fasolea la fiert cu sare si cateva foi de dafin, ardeii ii coacem, iar ceapa si morcovii curatati ii tocam marunt daca se poate la robot. Calim in ulei ceapa si morcovii, eu am folosit un tuci mare, adaugam ardeii si fasolea care intre timp le-am dat prin masina de tocat carne si...

Zacusca de vinete

In Zacusca la 2 Oct 2012

Coacem vinetele de preferat pe tabla, nu in cuptor, sunt mai gustoase si mai albe. In acelasi timp daca se poate coacem si ardeii ( musai sa fie rosii si carnosi ). Curatam vinetele si ardeii si le dam prin masina de tocat carne impreuna cu morcovii si ei curatati de coaja. Ceapa o...

Pasta paprika

In Conserve la 7 Sep 2012

Spalam ardeii, daca sunt rosii iuti le scoatem cotoarele si semintele, eu am avut bulgaresti, nu foarte iuti si le-am taiat doar cozile. Ii taiem in doua, trei si ii bagam la robot sau blender pentru o consistenta mai fina, imreuna cu rosiile nedecojite. Intr-o craticioara punem compozitia...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 14.12.2012

Crap prajit cu piure de spanac

publicat la 11.12.2012

Tort Cremsnit

publicat la 24.11.2012

Placinta impletita cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]