publicat la 21.12.2012
publicat la 08.12.2012
publicat la 06.12.2012
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Taietei de casa cu nuca
Taieteii se fierb in apa cu sare. Odata scursi se amesteca-calzi- cu restul de ingrediente. Se pun in vas de sticla termorezistent uns cu unt si se dau la cuptor cam 10-15 minute . Voila!
Noodles cu Perisoare Aromate
Ceapa tocata fin se caleste in 4-5 linguri ulei pana se inmoaie bine. Se amesteca apoi cu carnea, ouale ,coaja rasa de lamaie si condimentele si se formeaza perisoare cat o nuca care se prajesc cateva minute. Din pasta de rosii cu 250 ml apa, sare,cimbrisor si piper se fierbe un sosulet in...
Tagliatelle con Panna e Spinaci
Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg fara a le trece sub jet de apa rece.Spanacul se da in doua clocote si apoi se toaca cu cutitul.Untul se pune intr-o craticioara la topit si se pune spanacul la calit cu putina sare cam 7-8 minute. Se potriveste de gust cu piper si nucsoara, se...
Budinca Savory de paste ( fara gluten)
Pastele se fierb bine ( nu al-dente ci moi ) in apa sarata. Se scurg si se trec sub jet de apa rece. Ouale, laptele, frisca lichida, mustarul, sarea si piperul se bat bine intr-un bol- Eu pun mult piper proaspat macinat pt. acel gust usor picant. Cascavalul si muschiuletul se taie...
Insalata di pasta
Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg bine apoi se adauga polonezul fiert si taiat bucati potrivite, ouale asijderea, usturoiul feliat fin-fin,sarea si piperul.Uleiul se pune treptat, puti cate putin astfel incat sa nu devina prea grasa salata dar nici sa nu fie uscata. Masline sau...