Se pune zaharul in borcanel, se acopera cu rom, se inchide etans si se lasa cateva zile. Daca este nevoie se poate completa cu zahar, deoarece la inceput o parte se va dizolva dar apoi,dupa principiul saturatiei, cristalele nu se vor mai topi.
Incercati sa-l adaugati in ceai, cafea, frape-uri...
Apa cu zaharul si un pic de razatura de lime se pun la fiert pe foc iute cam 5 minute. Se lasa sa se raceasaca complet.
Lamaile si limetele se storc bine.Eu am pus si pulpa rezultata. Se adauga alcoolul care va impiedica intarirea peste masura in congelator.
Se combina cele doua...
Zahar candel brun in rom
Se pune zaharul in borcanel, se acopera cu rom, se inchide etans si se lasa cateva zile. Daca este nevoie se poate completa cu zahar, deoarece la inceput o parte se va dizolva dar apoi,dupa principiul saturatiei, cristalele nu se vor mai topi. Incercati sa-l adaugati in ceai, cafea, frape-uri...
Lemon-lime sorbet
Apa cu zaharul si un pic de razatura de lime se pun la fiert pe foc iute cam 5 minute. Se lasa sa se raceasaca complet. Lamaile si limetele se storc bine.Eu am pus si pulpa rezultata. Se adauga alcoolul care va impiedica intarirea peste masura in congelator. Se combina cele doua...