dentistutza

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 25.02.2010

RETETE107
PRIETENI27
Retete / Bauturi

Zahar candel brun in rom

In Bauturi la 30 Noi 2011

Se pune zaharul in borcanel, se acopera cu rom, se inchide etans si se lasa cateva zile. Daca este nevoie se poate completa cu zahar, deoarece la inceput o parte se va dizolva dar apoi,dupa principiul saturatiei, cristalele nu se vor mai topi. Incercati sa-l adaugati in ceai, cafea, frape-uri...

Lemon-lime sorbet

In Cocktail la 8 Aug 2010

Apa cu zaharul si un pic de razatura de lime se pun la fiert pe foc iute cam 5 minute. Se lasa sa se raceasaca complet. Lamaile si limetele se storc bine.Eu am pus si pulpa rezultata. Se adauga  alcoolul care va impiedica intarirea peste masura in congelator. Se combina cele doua...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 21.12.2012

Malai Moldovenesc ( dulce)

publicat la 06.12.2012

Taietei de casa cu nuca

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]