Pentru pep se amesteca toate ingredientele si se fierb amestecand in continuu pana se ingroasa apoi se lasa la racit. Cantitatile sunt cantarite in grame.
Pentru coca amestecam laptele caldut cu drojdia uscata si se lasa sa creasca putin,se amesteca cu faina,zaharul,sarea,un ou intreg si un...
Se pun intr-un vas faina, drojdia dizolvata, sare si apa si se framanta. La sfarsit se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit 30 minute.
Cand a dospit intindem coca cu sucitorul si o asezam intr-o tava tapetata. Deasupra...
Se amesteca faina,drojdia dizolvata,sarea ,apa si se framanta bine apoi se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit circa 30 minute apoi se intinde si se pune intr-o tava.Deasupra se unge cu Ketchup-Univer si se adauga branzeturile...
Se amesteca faina cu drojdia dizolvata,sare si apa calda si se framanta putin si se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit cam 30 minute apoi aluatul se intinde in foaie subtire si se decupeaza in cercuri. Pe fiecare cerc se...
Intr-un vas punem faina,drojdia dizulvata,sare si apa si incepem framantatul, apoi adaugam uleiul si continuam framantatul.
Se lasa la dospit si cand este gata intindem aluatul si il portionam cu o forma rotunda.
Ungem fiecare cerc de aluat cu Ketchup-Univer si punem deasupra cate o felie...
Intr-un vas se pune sunca taiata cubulete mici,branza data pe razatoare,ouale si faina.Se amesteca adaugand treptat apa pane se obtine o compozitie putin mai groasa decat la clatite.Se condimenteaza dupa gust,daca branza este sarata nu mai adaugam sare doar piper.Se prajesc in putin ulei pe...
Intr-un vas punem faina,drojdia dizolvata in apa,sare si apa si se framanta apoi se adauga margarina si se continua framantatul pana aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit cam 30 minute.
Sunca,ceapa gogosarul,ciupercile se spala si se taie fideluta,cascavalul se da pe razatoare....
Chifle pufoase
Pentru pep se amesteca toate ingredientele si se fierb amestecand in continuu pana se ingroasa apoi se lasa la racit. Cantitatile sunt cantarite in grame. Pentru coca amestecam laptele caldut cu drojdia uscata si se lasa sa creasca putin,se amesteca cu faina,zaharul,sarea,un ou intreg si un...
Pizza cu ansoa
Se pun intr-un vas faina, drojdia dizolvata, sare si apa si se framanta. La sfarsit se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit 30 minute. Cand a dospit intindem coca cu sucitorul si o asezam intr-o tava tapetata. Deasupra...
Pizza ciobanului
Se amesteca faina,drojdia dizolvata,sarea ,apa si se framanta bine apoi se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit circa 30 minute apoi se intinde si se pune intr-o tava.Deasupra se unge cu Ketchup-Univer si se adauga branzeturile...
Mini Pizza Delicioasa
Se amesteca faina cu drojdia dizolvata,sare si apa calda si se framanta putin si se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit cam 30 minute apoi aluatul se intinde in foaie subtire si se decupeaza in cercuri. Pe fiecare cerc se...
Pizza Mini
Intr-un vas punem faina,drojdia dizulvata,sare si apa si incepem framantatul, apoi adaugam uleiul si continuam framantatul. Se lasa la dospit si cand este gata intindem aluatul si il portionam cu o forma rotunda. Ungem fiecare cerc de aluat cu Ketchup-Univer si punem deasupra cate o felie...
Pizza la tigaie
Intr-un vas se pune sunca taiata cubulete mici,branza data pe razatoare,ouale si faina.Se amesteca adaugand treptat apa pane se obtine o compozitie putin mai groasa decat la clatite.Se condimenteaza dupa gust,daca branza este sarata nu mai adaugam sare doar piper.Se prajesc in putin ulei pe...
Pizza de toamna
Intr-un vas punem faina,drojdia dizolvata in apa,sare si apa si se framanta apoi se adauga margarina si se continua framantatul pana aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit cam 30 minute. Sunca,ceapa gogosarul,ciupercile se spala si se taie fideluta,cascavalul se da pe razatoare....