crissvalentina

1

Bucataras
incepator

bacau

Bucataras din 20.03.2013

RETETE6
PRIETENI4
Retete / Aperitive / Garnituri

Pate de linte indian

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2013

Lintea se pune la inmuiat vreo 3-4 ore. Dupa ce s-a inmuiat se scurge de apa se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine, scurgeti-o  si lasati-o sa se racoreasca bine. Pastrati putin din zeama  pentru partea finala. Ceapa o tocam marunt la fel ghimbirul si aredeiul iute....

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 17.04.2013

Pate de linte indian

publicat la 14.04.2013

Geandra(ciulama de malai)

publicat la 04.04.2013

Ciorba de praz cu legume

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]