
publicat la 07.06.2012
publicat la 06.06.2012
publicat la 06.06.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema de dovlecel
Dovleceii se spala, se curata si se taie cubulete mici. La fel curatam morcovul, cartoful si se taie si ei cubulete mici. Intr-o oala mai mica punem 1 litru apa, lasam pana incepe sa fiarba putin si adaugam morcovul, cartoful si dovleceii. Se lasa sa fiarba cam 15-20 minute si adaugam...
Ciorba taraneasca cu afumatura
Bucatile de carne se spala si se pun la fiert intr- oala cu apa.Se ia spuma care se formeaza deasupra.Dupa ce a fiert circa 40 minute la foc mediu am adaugat ceapa,morcovii,ardeiul,usturoiul toate taiate cubulete mici.Am lasat sa fiarba vreo 10 minute si am adaugat pe rand...