claudiaO

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 22.11.2013

RETETE200
PRIETENI135
Retete / Mancaruri de legume

SHAKSUKA

In Mancaruri de legume la 25 Ian 2021

Curatam ceapa si oo tocam marunt. La fel si ardeii. Punem uleiul intro tigaie si cand e incins punem ceapa. Tinem pe foc pana devine sticloasa, apoi punem ardeii. Amestecam pana de inmoaie putin apoi adaugam rosiile cuburi. Saram, piperam, adaugam chimenul si cimbrul si 1 ceasca de apa si lasam...

Hummus arabesc

In Mancaruri de legume la 18 Noi 2019

Nautul este gata fiert, asa ca il scurgem de zema din conserva. Il punem intrun vas inalt, adaugam uleiul, ustuoiul, sare si piper si il blenduim bine pana obtinem o pasta fina. Adaugam pasta de tahini si amestecam usor ca sa se incorporeze. Adaugam praful de curry, busuiocul, potrivim gustul...

Tocanita de ciuperci cu carnat afumat

In Mancaruri de legume la 15 Noi 2019

Ciupercile le spalam rapid intrun jet de apa, insistam cu un buretel pe unde au depuneri de pamant, apoi le taiem bucati mari. Ceapa o tocam solzisori. Carnatul il taiem rondele. Incingem uleiul intr-o tigaie wok, punem carnatul la prajit, dar nu mult, cat sa se rumeneasca uso, apoi punem...

Radacinoase la tava

In Mancaruri de legume la 17 Noi 2014

Curatam bine toate legumele.Ceapa o taiem solzisori, iar restul legumelor le taiem cuburi mari de cca 2 cm. Usturoiul il zdrobim bine si il frecam cu 2 linguri de ulei si putina sare. Punem toate legumele intr-un vas incapator,turnam uleiul, usturoiul, rozmarinul  cimbrul, sare...

Chiftelute de dovlecei cu branza telemea

In Mancaruri de legume la 23 Iun 2014

Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoare cu ochiuri mari. Presaram peste ei putina sare si ii lasam vreo 15 minute; ii stoacem bine si ii punem intr-un castron. Adaugam verdeata, usturoiul pisat, sare, piper, delikat, branza si la final faina si amestecam bine sa se omogenizeze. Punem ulei...

Tian de legume sau Rattatouille

In Mancaruri de legume la 12 Dec 2013

Curatam legumele si le taiem felii grosute - de cca 1 cm grosime. Ungem usor un vas de yenna cu ulei si asezam feliile de legume in picioare altenativ:rosie,ceapa, ciuperca,dovlecel, ardei ...pana umplem tava. Picuram putin ulei si presaram pe deasura sare, piper,cimbru si banza rasa si dam la...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 25.01.2021

SHAKSUKA

publicat la 09.02.2020

Aperitiv bilute fantezie

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]