cccris

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 04.02.2010

RETETE59
PRIETENI15
Retete / Mancaruri cu carne

Clatite cu pui

In Pui la 31 Mar 2010

Carnea se taie bucati mici mici si se caleste in putin ulei si putina apa pina e aproape gata. Se scoate pe o farfurie.Ceapa se taie si se fierbe in vasul in care  a fost carnea.Morcovii se dau prin razatoare, ardeii se taie bucati mici si se pun peste ceapa la fiert cam 10 min.Rosiile se...

Chiftele la tigaie

In Vita la 15 Mar 2010

Amestecam pesmetul cu laptele, patrunjelul, oul, sosul Worcestershire si usturoiul intr-un castron mare. Adaugam carnea tocata, sarea, piperul si le incorporam bine cu miinile. Formam niste chiftele mai mari, mai plate pe care le prajim intr-o cratita larga (de preferat teflonata) cu ulei...

Piure si ficatei cu sos la steamer

In Ficat la 23 Feb 2010

Se curata cartofii de coaja, se taie in 2 cei mari, se pun in steamer la fiert. In vasul pt orez se pun ceapa taiata marunt marunt, ficateii, rosiile pasate, piperul, sosul de peste si mai la sfirsit usturoiul pisat. Se piseaza cartofii fierti cu untul si laptele. Se sareaza dupa gust.

Pui cu ananas - varianta mea

In Pui la 18 Feb 2010

Se taie carnea fisiute mici, se pune la calit in putin ulei si putina apa. Cartofii se taie feliute, se adauga peste carne, se mai pune jumatate de pahar de apa si se lasa  la fiert cu capac pina ce taiem ceapa pestisori si o aruncam in cratita. Se lasa la fiert cam 10 min, se...

Pui la cuptor si garnitura: fasole verde si maioneza cu usturoi

In Pui la 11 Feb 2010

Carnea se taie fisii mici, se pune la cuptor cu ulei, sare, piper, cimbru si ce va mai place. In maioneza rapida am pus 4 catei de usturoi pisat. Fasolea verde o fierb cit sa nu se farimiteze.  

Porc cu miere la cuptor

In Porc la 10 Feb 2010

Se stropeste tava cu ulei, se pune carnea, se mai stropeste cu inca putin ulei, se imprastie uniform celalalte ingrediente, se adauga putina apa si se da la cuptor la foc potrivit, se mai intoarce carnea pe la jumatatea timpului si ..gata. Eu am facut o garnitura dintr-un fel de tocanita de...

Pastitio

In Vita la 5 Feb 2010

I parte Se taie ceapa marunt, se toaca carnea si se pun impreuna la calit amestecind mereu pina nu mai e carnea rosie. Se adauga vinul si se lasa 5 min sa fiarba. Se pun rosiile si condimentele, se da focul mic si se fierb 45 min. La sfirsit, daca vreti, puneti si un ou batut. Partea...

Muschi de vita la rotisor

In Vita la 5 Feb 2010

Am tot cautat pe net o reteta de muschi de vita la rotisor, dar nu am gasit nimic. Am riscat si am facut dupa capul meu. Eram convinsa ca o sa fie tare carnea. Am marinat vita cam 3 ore cu vin, otet, mustar cu boabe, zahar brun, piper, busuioc, ketchup, sos Worcestershire . Nu va pot zice...

Rulada cu pui

In Mancaruri cu carne la 5 Feb 2010

Pentru foaia de placinta amesteci faina, untul, uleiul, galbenusul, apa si putina sare intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robot, daca ai. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu mai pun apa, cite o lingura, framint si mai pun apa, daca mai trebuie, pina ajung la o...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]