Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii

1

Bucataras
incepator

Tirgu-Mures

Bucataras din 23.09.2012

RETETE99
PRIETENI233
Retete

Mini-brownie cu glazura de dovleac

In Prajituri la 29 Oct 2012

Preparare blat : Incalziti cuptorul la 150 de grade. Ciocolata amaruie rupta in bucatele si untul se topesc in bain-marie pana se amesteca bine, dar sa nu fie foarte lichid, apoi retrageti de pe foc. Recomand folosirea unei ciocolate de calitate, fina. Eu de obicei folosesc Schogetten, insa...

Suc de portocale cu goji

In Bauturi la 24 Oct 2012

Spalati portocalele intotdeauna inainte sa le folositi, no matter what. Stoarceti portocalele si pastrati o jumatate de portocala la final pentru ca aceasta ultima jumatate va trebui sa o puneti in blender impreuna cu cele cinci linguri de goji si sa le amestecati pana se maruntesc fructele. Ca...

Bruschetta con feta

In Aperitive / Garnituri la 18 Oct 2012

Va inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti la executarea celui mai bun mic dejun ever. Sau, mai exista si varianta ca dupa o zi lunga si obositoare, sa va delectati pregatind o cina trendy sau daca preferati, romantica, de...

Guguluf cu mirodenii (Spicy gugelhupf)

In Prajituri la 11 Oct 2012

Pentru blat  procedati asa: Pregatiti tava de guguluf si o ungeti cu unt, pana sus, inclusiv pe partea circulara din interior ca sa puteti extrage blatul cu usurinta la final. Incalziti cuptorul la 180 grade. Amestecati intr-un bol branza ricotta si branza de vaci impreuna cu cele...

Clatite cu ricotta si mere

In Dulciuri la 6 Oct 2012

Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti lamaia si adaugati merele in zeama de la lamaie, lasati putin deoparte pentru ca intre timp aveti altceva de facut. Pregatiti intr-un bol branza ricotta si ouale batute si cu un tel amestecati pana...

Briose cu fulgi de ovaz si piersici

In Prajituri la 30 Sep 2012

Se pregatesc intr-un bol fulgii de ovaz, semintele de in sau puteti folosi si/ sau seminte de susan, scortisoara, sarea, praful de copt si despicati batonul de vanilie a carui continut il adaugati la restul ingredientelor. Lasati deoparte si pregatiti ingredientele lichide intr-un alt bol in care...

Cocktail cu morcovi si rozmarin

In Vegan / Raw vegan la 27 Sep 2012

Se pun in blender: bulionul, morcovii taiati marunt sau razuiti, pastarnacul razuit, rozmarinul si busuiocul uscat, sare, piper, amestecul de condimente Indian Masala. Porniti blenderul si insistati pana cand  s-au maruntit morcovii si pastarnacul. La final decorati cu un fir de rozmarin si...

Chocolate pancakes

In Dulciuri la 24 Sep 2012

Intr-o craticioara se toarna laptele si ciocolata amaruie si se lasa la bain-marie cam 15 minute pana cand ciocolata de topeste, amestecand din cand in cand la inceput, dupa care continuu pana s-a topit ciocolata complet. Atentie: sa nu atinga apa cratita de deasupra, doar de la aburi sa se...

Piept de pui file cu crema de branza si sfecla

In Mancaruri cu carne la 23 Sep 2012

Se feliaza pieptul de pui in fasii subtiri (asta daca nu le-ati cumparat deja gata feliate), se spala si se sterg cu servetel de bucatarie. Pregatiti intr-o farfurie faina, in alta ouale batute putin peste care adaugati oregano, sare si piper, iar in a treia farfurie puneti pesmetul amestecat cu...

Afisate 91 - 99 din 99 retete    

Postari recente

publicat la 20.01.2014

Brownie & cream cheese triffle

publicat la 27.12.2013

Muffins cu pere si ghimbir

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Daca cineva rade, razi impreuna cu el! Daca cineva canta, canta impreuna cu el! Daca cineva lucreaza... lasa-l sa lucreze!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]