Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Friptură de porc cu rozmarin la tavă

Data:28.12.2011

O friptură de iarnă cu gusturi proaspete, italiene,  care necesită doar o mână de... articol complet

Pui cu patru feluri de “fasole”

Data:19.12.2011

Mâncărurile de fasole se gătesc de regulă cu carne de porc sau simple. Şi aproape niciodată... articol complet

Panna cotta cu lamâie şi miere

Data:08.12.2011

O panna cotta cu gusturi şi culori cvasi-orientale, aromată cu miere şi lămâie şi servită... articol complet

Conferințele de la Șosea

Data:05.12.2011

slow food București Valahia Gusturilor, în parteneriat cu Grupul de Inițiativă Radu Anton... articol complet

Paste cu somon afumat şi curry

Data:04.12.2011

Sosul pe bază de pudră de curry, popular în ţările din partea nordică a continetului... articol complet

Ciulama de pui cu gălbiori

Data:02.12.2011

O mâncare zdravănă, de casă, bogată în gusturi şi proteine. Puteţi folosi atât gălbiori... articol complet

Biban de mare cu sos tartar

Data:30.11.2011

Sosul tartar, dens si consistent, proaspăt şi aromat, este predestinat peştelui şi fructelor... articol complet

Salată cu vită şi vinegretă cu susan

Data:25.11.2011

O salată consistentă în a cărui rol principal joacă fâşiile subţiri din friptură de... articol complet

Fasole bătută cu cârnați

Data:23.11.2011

Versiune generoasă a simplei reţete de fasole bătută de post, această reţetă aduce,... articol complet

Chifteluţe de pui în sos de spanac cu smântână

Data:19.11.2011

O reţetă excepţională pentru a valorifica carnea ieftină de pui într-un sos rafinat,... articol complet

Clătite cu mere

Data:14.11.2011

O reţetă simplă pentru un desert rapid, variantă “la minut” a placintei cu mere.... articol complet

Irish cream – lichior de whiskey

Data:09.11.2011

O băutură apreciată în special de către doamne, lichiorul cremă de whiskey, cunoscut în... articol complet

Vrabioară de vită cu sos de muştar

Data:08.11.2011

O reţetă uşoară şi foarte gustoasă. Vrăbioara de vită gătită la grătar este servită... articol complet

Friptură de găină

Data:04.11.2011

Dacă găina bătrână face supa bună, atunci cu siguranţă că cea tânără ar trebui să se... articol complet

Salată de crudităţi cu vinegretă de zmeură

Data:02.11.2011

O salată simplă, proaspătă, al cărei ingredient cheie este vinegreta de zmeură. O... articol complet

Friptură de curcan în crustă de verdeţuri

Data:30.10.2011

Carnea de curcan este bine pusă în valoare de amestecul mediteranean de arome în această... articol complet

Tort de ciocolată cu mascarpone şi nuci Brazilia

Data:28.10.2011

Un super tort de ciocolată, de fapt o ciocolată la puterea a treia: blat din negresă,... articol complet

Sos barbeque

Data:25.10.2011

Dulce acrişor, cu un iz afumat, sosul de mai jos este un clasic al culturii culinare americane... articol complet

Supă cremă de broccoli cu limetă şi creveţi

Data:23.10.2011

O supă cremă cu adevărat fistichie. În spatele aparenţei cremoase, blânde, se ascund aprige... articol complet

Gujon de peşte

Data:20.10.2011

Numele acestui preparat simplu, foarte iubit de copii pentru gustul dar mai ales pentru... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]