Numa' bun de pus pe masa
Friptură de porc cu rozmarin la tavă
Data:28.12.2011O friptură de iarnă cu gusturi proaspete, italiene, care necesită doar o mână de... articol complet
Pui cu patru feluri de “fasole”
Data:19.12.2011Mâncărurile de fasole se gătesc de regulă cu carne de porc sau simple. Şi aproape niciodată... articol complet
Panna cotta cu lamâie şi miere
Data:08.12.2011O panna cotta cu gusturi şi culori cvasi-orientale, aromată cu miere şi lămâie şi servită... articol complet
Conferințele de la Șosea
Data:05.12.2011slow food București Valahia Gusturilor, în parteneriat cu Grupul de Inițiativă Radu Anton... articol complet
Paste cu somon afumat şi curry
Data:04.12.2011Sosul pe bază de pudră de curry, popular în ţările din partea nordică a continetului... articol complet
Ciulama de pui cu gălbiori
Data:02.12.2011O mâncare zdravănă, de casă, bogată în gusturi şi proteine. Puteţi folosi atât gălbiori... articol complet
Biban de mare cu sos tartar
Data:30.11.2011Sosul tartar, dens si consistent, proaspăt şi aromat, este predestinat peştelui şi fructelor... articol complet
Salată cu vită şi vinegretă cu susan
Data:25.11.2011O salată consistentă în a cărui rol principal joacă fâşiile subţiri din friptură de... articol complet
Fasole bătută cu cârnați
Data:23.11.2011Versiune generoasă a simplei reţete de fasole bătută de post, această reţetă aduce,... articol complet
Chifteluţe de pui în sos de spanac cu smântână
Data:19.11.2011O reţetă excepţională pentru a valorifica carnea ieftină de pui într-un sos rafinat,... articol complet
Clătite cu mere
Data:14.11.2011O reţetă simplă pentru un desert rapid, variantă “la minut” a placintei cu mere.... articol complet
Irish cream – lichior de whiskey
Data:09.11.2011O băutură apreciată în special de către doamne, lichiorul cremă de whiskey, cunoscut în... articol complet
Vrabioară de vită cu sos de muştar
Data:08.11.2011O reţetă uşoară şi foarte gustoasă. Vrăbioara de vită gătită la grătar este servită... articol complet
Friptură de găină
Data:04.11.2011Dacă găina bătrână face supa bună, atunci cu siguranţă că cea tânără ar trebui să se... articol complet
Salată de crudităţi cu vinegretă de zmeură
Data:02.11.2011O salată simplă, proaspătă, al cărei ingredient cheie este vinegreta de zmeură. O... articol complet
Friptură de curcan în crustă de verdeţuri
Data:30.10.2011Carnea de curcan este bine pusă în valoare de amestecul mediteranean de arome în această... articol complet
Tort de ciocolată cu mascarpone şi nuci Brazilia
Data:28.10.2011Un super tort de ciocolată, de fapt o ciocolată la puterea a treia: blat din negresă,... articol complet
Sos barbeque
Data:25.10.2011Dulce acrişor, cu un iz afumat, sosul de mai jos este un clasic al culturii culinare americane... articol complet
Supă cremă de broccoli cu limetă şi creveţi
Data:23.10.2011O supă cremă cu adevărat fistichie. În spatele aparenţei cremoase, blânde, se ascund aprige... articol complet
Gujon de peşte
Data:20.10.2011Numele acestui preparat simplu, foarte iubit de copii pentru gustul dar mai ales pentru... articol complet