Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Mâncare marocană de fasole

Data:11.07.2012

O iahnie de fasole, fără carne,  ideală pentru zile de vară. Aromată şi picantă,... articol complet

Unt aromat

Data:04.07.2012

untul aromat este o surpriză făcută cărnii fripte la grătar, în special a celei de vită,... articol complet

Limonadă cu vişine

Data:02.07.2012

O băutură proaspătă, de vară, în care lămâia întâlneşte sucul de vişine pentru a... articol complet

Acorduri, vinuri și preparate

Data:15.06.2012

Pentru că asocierea vinurilor cu preparatele culinare este adeseori o provocare, Organizația... articol complet

Salmorejo

Data:07.06.2012

Salmorejo este o gustare rece, de vară, originară din Cordoba (salmorejo cordobés). Înrudit... articol complet

Saltimbocca de pui

Data:06.06.2012

Despre saltimbocca alla romana am mai scris. Că e bună şi e de vacă. Nu şi despre cea de... articol complet

Bulgogi

Data:29.05.2012

Grătarul este partea centrală a culturii culinare coreene şi este întâlnit nu doar în... articol complet

Paste picante cu cârnaţi, la cuptor

Data:28.05.2012

O reţetă densă şi consistentă, de vremuri reci şi pofte mari. Cârnaţii afumaţi dau... articol complet

Ştrudel cu banane şi ciocolată

Data:27.05.2012

O reţetă de desert foarte rapidă, numai bună de potolit pofta de dulce. Decadenta ciocolată... articol complet

Dovlecei pané

Data:24.05.2012

Una dintre cele mai îndemână gustări de sezon, dovleceii pané sunt foarte gustoşi şi uşor... articol complet

Ciorbă de lobodă roşie

Data:15.05.2012

O ciorbă bogată în vitamine care reuşeşte să adunce în ea toată bucuria primăverii. O... articol complet

Halibut la cuptor cu unt şi oregano

Data:09.05.2012

Carnea halibutului, peşte înrudit ca specie şi gust cu calcanul, albă şi suculentă, este de... articol complet

Flori de salcâm în aluat

Data:04.05.2012

Numite uneori şi clătite sau gogoşi din flori de salcâm, acest desert simplu şi delicat,... articol complet

Omletă cu urzici şi brânză de burduf

Data:03.05.2012

O omletă – deşi tehnic vorbind e mai apropiată de o frittata sau o tortilla – de... articol complet

Ciuperci marinate

Data:28.04.2012

Poate e cam mult spus marinate. Dar gustul scuză mijloacele. O reţetă de ciuperci... articol complet

Totul despre ceai

Data:27.04.2012

Ceaiul este o băutură preparată din apă caldă sau fierbinte turnată peste frunzele plantei... articol complet

Ciorbă de miel cu leurdă

Data:19.04.2012

O să încep prin a recunoaşte că am fugit toată copilăria de gustul pregnant, specific, al... articol complet

Salată de cartofi cu verdeţuri

Data:17.04.2012

O salată proaspătă şi consistentă în care cartofii de toamnă întâlnesc verdeţurile... articol complet

Panna cotta cu sirop de fructe de pădure cu piper

Data:12.04.2012

Un desert simplu şi spectaculos, panna cotta cu sirop de fructe de pădure surprinde printr-un... articol complet

Sugestii pentru meniul de Paște

Data:10.04.2012

După un post lung de 7 săptămâni, ne dorim o masă bogată şi plină de bunătăţi. Cum... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]