Numa' bun de pus pe masa
Salată de sfeclă roşie cu grepfrut, nuci şi feta
Data:25.01.2013O salată de iarnă, rafinată, realmente excepţională! Sfecla roşie, fiartă simplu,... articol complet
Peşte pané
Data:22.01.2013Simplu, uşor şi la îndemână, peştele pané este de fiecare dată o soluţie, fie că este... articol complet
Târgul de dulciuri Sweet Fest
Data:21.01.2013În calitate de partener media, avem plăcerea de a vă prezenta ediția specială pentru... articol complet
Tocană ungurească de porc cu ceapă
Data:17.01.2013O mâncărică de o simplitate absolută împrumutată de la vecinii noştri unguri, în care... articol complet
Salată orientală – de post
Data:16.01.2013Salata orientală, inspirată probabil din salata turcească de cartofi dar foarte diferită de... articol complet
Paste bolognese la cuptor
Data:15.01.2013Bolognese al forno (Paste bolognese la cuptor) reprezintă variantă rapidă a lasagnei.... articol complet
Macrou picant la cuptor
Data:14.01.2013O reţetă de macrou cu adevărat deosebită prin mirodeniile orientale care îl învăluie.... articol complet
Spaghetti cu creveţi, coriandru şi limetă
Data:10.01.2013Pare o reţetă de aglio, olio&peperoncini cu creveţi. Dar nu e ceea ce pare! Pentru că,... articol complet
Mierea încălzită devine toxică – mit sau adevăr?
Data:09.01.2013Din ce în mai multe persoane cred cu tărie – şi exprimă foarte vocal, inclusiv în... articol complet
Ciulama de pui cu mazăre şi ardei copt
Data:08.01.2013O ciulama proaspătă şi delicată în care carnea de pui în sos de smântână este asociată... articol complet
Compot de mere
Data:07.01.2013Desert simplu, fructat, cu origini, nume (compot înseamnă mixtură) şi tradiţie franceze,... articol complet
Budincă de cozonac
Data:30.12.2012Dacă aţi făcut prea mulţi cozonaci (valabil şi pentru panettone sau alte asemenea... articol complet
Spaghetti cu somon afumat şi wasabi
Data:27.12.2012O reţetă fusion simplă şi sofisticată. Clasicul somon în sos de smântână dulce cunoaşte... articol complet
Beeramisu – tiramisu cu bere belgiană
Data:20.12.2012Beeramisu (tiramisu cu bere belgiană) este una dintre cele mai excentrice versiuni ale... articol complet
Afumarea cărnii, cârnaţilor şi a slăninii de porc
Data:17.12.2012Tăierea porcului e un moment aparte în viaţa gospodăriilor româneşti şi are loc, de... articol complet
Bulete de caşcaval
Data:16.12.2012Aperitiv cald foarte apreciat la noi în ţară, buletele de caşcaval au făcut carieră pe... articol complet
Peşte pane de post (pentru dezlegare)
Data:14.12.2012O reţetă simplă, născută din clasicul fish and chips, dar adaptată pentru zilele de post cu... articol complet
Rulouri cu scorţişoară
Data:11.12.2012Desert simplu şi totodată sofisticat, de “casă” sau de “mall”,... articol complet
Colecția de rețete – Cozonacii
Data:11.12.2012De Sărbători, cozonacul are loc de cinste pe masa plină de bunătăți. Fie că alegem o... articol complet
Gulaş de varză
Data:10.12.2012Pregătit cel mai frecvent cu varză murată, gulaşul cu varză este asemănător cu... articol complet