Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Pui cu ceapă, ardei şi ciuperci

Data:14.03.2013

Rețeta de pui cu ceapă şi ardei, fel simplu şi rapid, bază a bucătăriei mexicane –... articol complet

Mazăre cu chiftele

Data:08.03.2013

Rețeta de mazăre cu chiftele suprinde prin prezenţă şi inventivitate dar şi printr-o... articol complet

Midii cu usturoi, lămâie şi pătrunjel

Data:04.03.2013

Midii cu usturoi, lămâie şi pătrunjel reprezintă o gustare care n-are nevoie de aproape... articol complet

Coliva

Data:28.02.2013

Coliva este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate deseturi ritualice din biserica... articol complet

Orez prăjit cu carne

Data:25.02.2013

Rețeta de orez prăjit cu carne şi varză chinezească este ruda asiatică a verzei a la Cluj :... articol complet

Filé de cambulă la tigaie

Data:23.02.2013

Un filé de cambulă preparat la tigaie reprezintă una dintre cele mai simple şi mai la... articol complet

Burgeri de ciuperci cu ouă ochiuri

Data:19.02.2013

Burgerii de ciuperci sunt o delicatesă ovo-lacto-vegetariană rapidă, mai săracă în calorii... articol complet

Cotlet de rechin la grătar

Data:18.02.2013

Cotletul de rechin preparat la grătar este una dintre cele mai îndemână reţete atunci când... articol complet

Crème brulée cu dovleac

Data:12.02.2013

Crème brulée cu dovleac este o versiune catifelată a clasicului desert franţuzesc. Nu doar... articol complet

Soté de ciuperci

Data:08.02.2013

Soté de ciuperci, sau ciuperci sotate/înăbuşite mai pe româneşte, iată una dintre cele... articol complet

Tocăniţă de pipote şi inimi

Data:07.02.2013

Tocăniţa de pipote şi inimi, mâncare “de casă”, simplă şi gustoasă, este o... articol complet

Semințe de pin

Data:05.02.2013

Semințele de pin sunt semințe comestibile ce provin de la aproximativ 20 de specii de pini din... articol complet

Este folia de aluminiu toxică?

Data:05.02.2013

Este folia de aluminiu toxică atunci când este folosită la gătit (tratată termic) ? Este o... articol complet

Salată de ravioli cu brânză, ardei copt şi roşii uscate

Data:04.02.2013

Salata caldă de ravioli cu brânză, ardei copt şi roşii uscate la soare este un amestec... articol complet

Cartofi ţărăneşti cu cârnaţi afumaţi

Data:03.02.2013

Cartofii ţărăneşti cu cârnaţi afumaţi reprezintă o transformare a clasicei garnituri... articol complet

Plăcintă ardelenească cu brânză sărată

Data:02.02.2013

Plăcinta prin definiţie a Ardealului, confundată uneori cu surata ei de origine austro-ungară... articol complet

Tocăniţă de pui cu ardei copt

Data:01.02.2013

Tocaniţa de pui cu ardei copt, roşii şi usturoi e o lucrătură pe cât de simplă pe atât de... articol complet

Broccoli gratinat

Data:31.01.2013

Broccoli gratinat  (broccoli al forno, în italiană) este una dintre reţetele ideale atunci... articol complet

Supă cremă de legume

Data:29.01.2013

O reţetă care nu prea are nevoie de nicio reţetă, cam aşa s-ar traduce supa cremă de... articol complet

Somon en papillotte

Data:27.01.2013

O reţetă simplă de somon cu legume la cuptor dar cu rezultate garantate. Carnea peştelui,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]