Numa' bun de pus pe masa
Carne fiesta
Data:04.01.2014Carne fiesta (carne pentru petrecere, în spaniolă) este numele unei mâncăruri specifice... articol complet
Tort de mascarpone cu căpşuni
Data:29.12.2013Tortul cu mascarpone şi căpşuni are, în ciuda aparenţei spectaculoase, o reţetă simplă,... articol complet
Dovleac picant cu stafide
Data:11.12.2013Din nefericire, dovleacul e un ingredient folosit în prea puţine reţete şi aproape exclusiv... articol complet
Cei şapte ani de la masă
Data:05.12.2013Din păcate, generaţia noastră, în ansamblul ei, nu a avut parte de o educaţie alimentară.... articol complet
Cartofi cu hribi
Data:04.12.2013Dacă vrei să transformi o mâncare de vegetariană sau de post într-o delicatesă trebuie să... articol complet
Salam de biscuiţi
Data:26.11.2013Salamul de biscuiţi (alături de ciocolata de casă) e desertul emblematic al celor care au... articol complet
Maioneză de post
Data:22.11.2013Maioneza de post este una dintre cele mai simple şi totodată mai gustoase lucruri care au fost... articol complet
Varză dulce călită
Data:20.11.2013Varza dulce călită, inevitabil servită cu mămăligă, e o reţetă de tot anul, dar cu totul... articol complet
Brioșe cu morcovi
Data:12.11.2013Un desert-gustare ușor de pregătit, inclusiv cu cei mici, aceste brioșe cu morcovi sunt... articol complet
Doradă cu cimbru, lămâie şi usturoi
Data:11.10.2013Carnea albă şi dulce a doradei este înmiresmată subtil de coaja de lămâie, cimbru şi... articol complet
Iaurt şi kefir de casă
Data:08.10.2013În ciuda publicităţii agresive şi a tinichelelor comerciale care i se adaugă pentru a... articol complet
Paste picante cu calamari
Data:07.10.2013Pastele picante cu calamari nu sunt altceva decât o îmbunătăţire adusă clasicelor paste... articol complet
Papară cu ciuperci
Data:29.09.2013Papara cu ciuperci este varianta îmbunătăţită a clasicelor ouă-jumări care, atunci când... articol complet
Clătite cu cremă de lămâie şi dulceaţă de nuci verzi
Data:18.09.2013Puţine reţete de clătite au rafinamentul clătitelor umplute cu crema de lămâie şi servite... articol complet
Gem de coarne
Data:12.08.2013Gemul de coarne este o raritate în cămările românilor, pentru că și coarnele fac parte din... articol complet
Uscarea hribilor
Data:01.08.2013Hribul (hiriba sau buretele – cum este numit regional în România – , funghi porcini... articol complet
Iarbă grasă cu telemea
Data:29.07.2013Pentru unii, iarba grasă (denumire științifică - Portulaca olaracea; alte denumiri... articol complet
Cum se aleg pepenii
Data:25.07.2013Pentru că pepeni proşti (necopţi sau stătuţi) poate alege oricine, ne gândeam să vă... articol complet
Tikka masala cu creveţi şi mazăre
Data:22.07.2013Tikka masala cu creveţi şi mazăre este o mâncare pe atât de simplă de realizat pe atât de... articol complet
Limonadă cu mentă
Data:16.07.2013Limonada simplă, preparată doar din apă, lămâie şi îndulcitori după gust, este mai... articol complet