anuta

1

Bucataras
incepator

Cernavoda

Bucataras din 10.04.2010

RETETE71
PRIETENI74
Retete / Mancaruri cu carne

Mancare scazuta din fasole uscata cu afumatura

In Porc la 24 Mai 2019

Se curata fasolea bob cu bob de impuritati, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa la inmuiat cateva ore (de preferat de seara pana dimineata). Se scurge fasolea de apa in care s-a inmuiat, se clateste in 2-3 ape curate si apoi se pune la fiert acoperita de apa. Se lasa sa fiarba cca 30...

Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel

In Porc la 18 Mai 2019

Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura, pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija pana la os (portofele), le batem usor cu un ciocan de snitele pentru fragezire, apoi se sareaza si...

Pui toscan

In Pui la 15 Iul 2016

Pulpele dezosate spalate si zvantate,se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza,pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac in apa cu sare cca 5 minute,apoi se scurg se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul spalat si curatat ,numai frunze,se da la...

Ciorba de gulii umplute

In Curcan la 15 Iul 2016

Morcovul ,pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate se taie cubulete mici si se pun la la fiert in cca 3-4 l de apa cu o lingurita varfuita de sare.Se adauga si cartofii taiati in cubulete potrivite. Se curata guliile,se scobesc.Se prepara compozitia de carne pentru umplut si...

Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan

In Curcan la 12 Mar 2016

Se spala ardeii si rosiile apoi la ardei li se indparteaza codita cu samburi printr-un capac mic facut cu un cutitas, rosiile se taie in partea de sus un capac fara a se desprinde de rosie apoi se curata de miez cu o lingurita. Se framanta bine carnea tocata cu ceapa taiata fin, cu verdeata...

Piept de pui in crusta de alune

In Pui la 12 Mar 2016

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se pipereaza si condimenteaza cu Maggi secretul gustului cu gust intensavor de legume, apoi se cresteaza usor pe lung si in crestaturi asezam felii de ardei rosu. Se strange cu grija, dinspre margimi spre interior si se...

Coasta de miel umpluta

In Oaie la 10 Apr 2010

Pe masa de Pasti am impresionat cu aceasta reteta cu carne de miel ... Ficateii de pui se spala in apa rece ,se scurg bine apoi se maruntesc cu un cutit si se pun la prajit in putin ulei de masline(se lasa atat cat sa-si schimbe culoarea),se condimenteaza si se lasa putin la racit,alaturi...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 09.07.2019

Inghetata de cirese amare

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Daca ai impresia ca nimenui nu-i pasa de tine, incearca sa nu platesti cateva facturi. In mod subit vei fi foarte cautat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

ieri la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

ieri la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]