Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 02.06.2010
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...
publicat la 15.11.2015
publicat la 27.11.2013
Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.
Voturi:44
Voturi:60
Voturi:34
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:49
de laura_n 7
la 07:12
ieri la 09:35
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
de RODIMUR 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
muffin_lover 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cory 1
alutza 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...