Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 02.06.2010
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...
publicat la 15.11.2015
publicat la 27.11.2013
Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.
Voturi:17
Voturi:39
Voturi:15
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 13:03
de Bucataras 6
pe 23.05 la 14:57
pe 23.05 la 11:52
pe 23.05 la 09:21
pe 22.05 la 09:55
4 comentarii
5 voturi
MotanLaOale
oanapl
RODIMUR
RuxyRux 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
miremirc 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...