Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 19.10.2012
Se fierb bine legumele separat cu putina sare, apoi se fac piure la blender. Piureul de mazare se da apoi printr-o sita sa eliminam cojile. Ficatul se trage in unt pana se rumeneste putin si apoi se taie feliute Otetul balsamic se pune la...
annemarry a devenit prieten cu cristinutanicolita
annemarry a devenit prieten cu madab
annemarry a devenit prieten cu Ligia Bxl
annemarry a devenit prieten cu Gherca Daniela
annemarry a devenit prieten cu emilbigiu
annemarry a devenit prieten cu farfuriavesela
annemarry a devenit prieten cu Gergiana S
annemarry a devenit prieten cu babi5
annemarry a devenit prieten cu Georghiouadriana23
La multi ani ! Sa fii fericita si sanatoasa
La multi ani fericiti !
La multi ani! Tot ce-ti doresti!
annemarry a devenit prieten cu aalliinnaa07
annemarry a devenit prieten cu Alexandra Burz
mai multe
publicat la 25.01.2015
publicat la 24.05.2013
publicat la 29.04.2013
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Voturi:31
Voturi:49
Voturi:95
In cont 1
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 10 forme pentru briose
Suport pentru ustensile de bucatarie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:10
pe 09.06 la 10:35
pe 06.06 la 13:47
pe 06.06 la 12:34
pe 06.06 la 10:12
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
Irina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic
Se fierb bine legumele separat cu putina sare, apoi se fac piure la blender. Piureul de mazare se da apoi printr-o sita sa eliminam cojile. Ficatul se trage in unt pana se rumeneste putin si apoi se taie feliute Otetul balsamic se pune la...