Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roman
Bucataras din 16.11.2010
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.
publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.
Voturi:16
Voturi:33
Voturi:11
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:26
de vasimur 4
ieri la 18:34
pe 27.09 la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
Caty
MotanLaOale
vasimur
eclerash 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
artistique 1
sabina_necula 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Peste cu cipsuri de cartofi
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.