Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Cere și ți se va lua!
Voturi:33
Voturi:19
Voturi:52
In cont 71
Unghiera BISALUO
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Termometru cu ecran LCD
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Taietor de pizza
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 22:09
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
de Rocsi 9
9 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
Rocsi
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...