Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.
Voturi:26
Voturi:25
Voturi:17
In cont 80
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:04
de Rocsi 9
pe 18.06 la 19:27
pe 18.06 la 10:01
pe 17.06 la 08:45
pe 16.06 la 09:24
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
vasimur
Ela68 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataras Monica 1
Izabella 1
artanu 1
madastely 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...