Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Faptul că nu vă vine bine cămaşa nu e un motiv să faceţi gălăgie. Iar vine domn doctor şi iar vă face electroşocuri.
Voturi:25
Voturi:46
Voturi:16
In cont 80
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 decojitoare universale de legume
Taietor de pizza
Lumanare parfumata
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 13:59
de Bucataras 8
ieri la 08:30
ieri la 08:26
ieri la 08:22
pe 17.07 la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
Bucataras
vasimur
RODIMUR
Ester 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ALMARI74 1
mamidesaramaria 1
anatrisca 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...