- se caleste in ulei cu putina apa carnatii si pieptul de pui taiat bucati potrivite
- dupa ce s-au calit putin se mai adauga 100 ml apa si se mai lasa 10 min sa fiarba cu capac la foc mic
- varza tocata se adauga in cratita peste carnaciori si se lasa sa fiarba 10-15 min, se presara...
- pui la fiert carnea de pui, morcovii, telina si apoi cartofii intregi toate in apa cu putina sare, iar dupa ce s-au fiert si racit se taie cat mai marunt.
- separat calesti ceapa cu rosiile si ardeii taiate cubulete mici pana se inmoaie bine.
- amesteci toate ingredientele, le potrivesti...
- spalam varza, o taiem fideluta, o frecam cu sare si o inabusim cu ulei si apa
- curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei pana se aureste apoi adaugam carnea tocata, potrivim de sare si piper si le inabusim impreuna adaugand apa daca e nevoie
- spalam orezul si il fierbem in 2...
Snitele:
- se taie sutirel pieptul de pui, se da prin faina , apoi printr-un amestec obtinut din cartofii curatati, dati prin razatoare si storsi de zeama, smantana, sare, piper, busuioc, faina si ou si se pun in tigaie la prajit in putin ulei
- cand sunt gata se scot pe servetele...
- se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei
- pieptul de pui se taie in 4 bucati care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust
- cascavalul se taie in 4 bucati
- se ia o felie de piept se aseaza o bucata de...
- se spala ciocanelele si se zvanta
- se curata cartofii, se spala si se taie in 4 sau 6 daca sunt mai mari
- se amesteca toate condimentele si pesmetul si se pun intr-o punga unde se introduc cartofii si ciocanelele, se tine punga bine la gura si se scutura energic punga pt ca ciocanelele...
- spalam si taiem pieptul de pui , il taiem bucati potrivit de mari pe care le dam cu sare si piper si le punem la rumenit in ulei iar dupa ce s-au rumenit pe toate partile adaugam apa cat sa le acopere si lasam sa se inabuseasca vreo 10-15 min la foc mic
- cand carnea este fiarta turnam...
Varza murata cu carnaciori afumati si carne de curcan la cuptor
- se caleste in ulei cu putina apa carnatii si pieptul de pui taiat bucati potrivite - dupa ce s-au calit putin se mai adauga 100 ml apa si se mai lasa 10 min sa fiarba cu capac la foc mic - varza tocata se adauga in cratita peste carnaciori si se lasa sa fiarba 10-15 min, se presara...
Budinca de legume cu carne
- pui la fiert carnea de pui, morcovii, telina si apoi cartofii intregi toate in apa cu putina sare, iar dupa ce s-au fiert si racit se taie cat mai marunt. - separat calesti ceapa cu rosiile si ardeii taiate cubulete mici pana se inmoaie bine. - amesteci toate ingredientele, le potrivesti...
Varza à la Cluj
- spalam varza, o taiem fideluta, o frecam cu sare si o inabusim cu ulei si apa - curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei pana se aureste apoi adaugam carnea tocata, potrivim de sare si piper si le inabusim impreuna adaugand apa daca e nevoie - spalam orezul si il fierbem in 2...
Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez
Snitele: - se taie sutirel pieptul de pui, se da prin faina , apoi printr-un amestec obtinut din cartofii curatati, dati prin razatoare si storsi de zeama, smantana, sare, piper, busuioc, faina si ou si se pun in tigaie la prajit in putin ulei - cand sunt gata se scot pe servetele...
Cordon bleu, cu piure de cartofi
- se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei - pieptul de pui se taie in 4 bucati care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust - cascavalul se taie in 4 bucati - se ia o felie de piept se aseaza o bucata de...
Ciocanele picante cu cartofi la cuptor
- se spala ciocanelele si se zvanta - se curata cartofii, se spala si se taie in 4 sau 6 daca sunt mai mari - se amesteca toate condimentele si pesmetul si se pun intr-o punga unde se introduc cartofii si ciocanelele, se tine punga bine la gura si se scutura energic punga pt ca ciocanelele...
Pui cu smantana
- spalam si taiem pieptul de pui , il taiem bucati potrivit de mari pe care le dam cu sare si piper si le punem la rumenit in ulei iar dupa ce s-au rumenit pe toate partile adaugam apa cat sa le acopere si lasam sa se inabuseasca vreo 10-15 min la foc mic - cand carnea este fiarta turnam...