amradu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.01.2017

RETETE10
PRIETENI21
Retete / Mancaruri cu carne

Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola

In Pui la 28 Mar 2017

Se cresteaza pieptul de pui, se da cu sare, piper, chili, praf de usturoi si se pune in tava, cu putin ulei de masline. Se baga la cuptor, la 220 de grade C, aproximativ 40 de minute, apoi se scoate tava si se scurge sucul strans, dupa care se mai baga la cuptor 25 de minute. Se topestec...

Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola

In Porc la 11 Mar 2017

Se taie ceafa in felii de 1.5-2 cm grosime, se da cu sare si piper pe toate partile, se prajeste pana devine crocanta. Cartofii se taie in fasii medii spre mari (cum ii face bunica mea) se dau cu sare, piper si pudra de usturoi si se prajesc pana devin aurii. Intr-un ibric, se topesete...

Pulpa de porc la cuptor stropita cu vin sec roze si cu garnitura de cartofi wedges

In Porc la 29 Ian 2017

1. Se ia pulpa de porc, se presara pe toate partile cu sare, piper, pulbere de usturoi,  chili  si boia iute, apoi se topeste untul in  tigaie  antiaderenta, se trage la  tigaie  pulpa pe toate partile, pana face crusta.   2. Se unge  tava  cu 2...

Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola

In Pui la 10 Ian 2017

Se taie pieptul de pui in bucati medii, se dau cu sare, piper, chili, usturoi pudra; se pun in tigaie antiaderenta, impreuna cu 60 g unt. Se trag la tigaie pana pana se rumenesc. Intru-un ibric, se topeste untul (20g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana...

Cotlet de porc la cuptor stropit cu vin alb si garnitura de spanac

In Porc la 6 Ian 2017

1. Se ia cotletul de porc, se presara pe toate partile cu sare, piper, pulbere de usturoi, chili si boia iute, apoi se topeste untul in tigaie antiaderenta, se trage la tigaie cotletul pe toate partile, pana face crusta.  2. Se unge tava cu 2 linguri de ulei de masline, se ia cotletul se...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]