amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI114
Retete / Paste

Salata arcobaleno cu ton

In Paste la 25 Mar 2019

Fierbi pastele in apa clocotita si sarata pentru 20 de minute, dupa care le strecori si le lasi sa se scurga bine de apa, in sita. Intre timp pregatesti restul ingredientelor: feliezi maslinele si ardeiul, tai branza cubulete, scurgi bine tonul de ulei. In uleiul de masline adaugi condimentele si...

Penne gigante Amaliatta

In Penne la 16 Noi 2017

Pastele le fierbi in multa apa cu sare si putin ulei, ca sa nu se lipeasca, pentru 8 minute (trebuie sa ramana suficient de tari pentru a le putea umple). Intre timp pornesti cuptorul. Cascavalul il tai bastonase si rulezi cate unul intr-o felie de muschiulet. Ouale le bati cu smantana,...

Tagliatelle cu legume

In Spaghete la 23 Sep 2016

Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat  1 lgt de sare si 1 lg de ulei. Cand sunt fierte, dupa cca 7 minute, adaugi 1 pahar mare de apa rece si le acoperi cu un capac, lasandu-le asa pana cand termini de preparat legumele. Intre timp cureti ceapa , o speli si o...

BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA

In Paste la 22 Noi 2015

Pregatesti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le strecori si le pui intr-un bol. Adaugi pipeptul de pui, apoi smantana si crema de branza si dregi de sare si piper. Asezi hartiile pentru briose in aparat si le umpli cu amestecul de paste si branza. Pornesti si lasi 15 minute....

Stelute cu cascaval

In Fusilli la 27 Mar 2014

Pastele se fierb in apa cu sare ;  bati oul cu un praf de sare si laptele;  pastrama o tai cubulete. In forma de briose asezi un strat de paste(cam pana la jumatatea formei), apoi torni jumatate din cantitatea de ou batut;  asezi cubuletele din pastrama si restul de paste; ...

Briose cu ciocolata

In Fusilli la 27 Mar 2014

-fierbi pastele in apa cu sare - bati ouale cu zaharul si laptele -in forma de briose asezi ½ din cantitatea de paste,dupa care torni ou batut; -pui cate o lingurita de crema in fiecare forma; -asezi si restul de paste si torni oul ramas; -dai la cuptor (preincalzit) pentru...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Asa-i ca vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate ca nu prea stii ce se intampla in viata ta?Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]