alexandranistor

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 24.10.2014

RETETE9
PRIETENI5
Retete

Spaghete cu crenvusti

In Spaghete la 7 Mai 2015

Se pune apa la fiert cu sare si o lingurita de ulei si cand da in clocot se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Inainte de a pune spaghetele in oala, taiati crenvustii in bucatele de aproximativ 3 cm si bagati 3-4 fire de spaghete prin fiecare bucatica pana cand terminati...

Clatite cu pui si smantana

In Pui la 7 Mai 2015

Clatitele se fac dupa reteta clasica si se lasa la racit. Intre timp, se taie pipetul de pui fasii subtiri, se toaca ceapa verde marunt si se pun la rumenit in tigaie cu un cub de unt. Se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente (eu pun condimente pentru pui si niste chilli). Cat timp se...

Salata cu de toate

In Salate la 24 Apr 2015

Se taie toate legumele si se pun intr-un castron. Se amesteca cu sare si ulei dupa gust. Mozarella (sau ce branza/cascaval doriti), dar si carnea se adauga la sfarsit. Separat, intr-un bol, se amesteca smantana cu usturoiul zdrobit, cu sare si mustarul (puteti adauga de asemenea un varf...

Placinta cu pui

In Pui la 24 Apr 2015

Pentru ca eu am folosit resturile, am rupt bucatile de pui si le-am facut fasiute. Le-am calit impreuna cu ciupercile si ceapa verde, am asezonat cu sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au rumenit bine ciupercile se adauga supa si se lasa sa fiarba aprox 5 minute. Dupa ce fierbe, se adauga faina si...

Supa vietnameza de pui

In Supe la 24 Apr 2015

Se pun la inmuiat taiteii de orez intr-un castron cu apa calduta de la chiuveta. Cat timp se inmoaie taiteii, taiati pieptul de pui felii subtiri julienne. Puneti la prajit in uleiul de alune (nuci) alaturi de condimente (usturoi, ghimbir). Caliti la foc mediu. Dupa ce s-a albit pe toate...

Pui in stil vietnamez

In Cook and smile la 24 Apr 2015

Se taie ceapa felii subtiri, puiul in bucati de aproximativ 2 cm. Intr-o tigaie mai adanca se pune la incins uleiul si se pune ceapa pana prinde o culoare aurie. Dupa ce ceapa prinde acea culoare aurie puneti puiul si caliti pana se rumeneste bine. Amestecati constant ca sa se faca uniform....

Hamburgeri de casa

In Mancaruri cu carne la 27 Oct 2014

Intr-un castronel asezonati carnea cu sare si piper dupa gust. Separat puneti la incins grillul pe aragaz. Dupa ce ati amestecat carnea cu sare si piper formati doua chiftele mai mari pe care le ungeti cu ulei de masline si le puneti pe grill. Intre timp, sectionati chiflele la jumatate si...

Oua ochiuri in apa cu mamaliguta

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2014

Pentru a pregati ouale ochiuri in apa, puneti la fiert apa intr-o craticioara mai mare ca diametru, cu apa pana la jumatate. Fierbeti-o la foc mic. Cand incep sa apara bule pe margine luati un polonic, spargeti oul in acesta si cu grija scufundati-l in apa fiarta. Cand oul incepe sa prinda contur...

Lasagna cu carne de vitel

In Lasagna la 24 Oct 2014

Intr-o tigaie mai mare, sau wok (eu prefer wokul) se pun vreo 2 linguri de ulei, se lasa la incins si se caleste ceapa fara sa se arda. Apoi se adauga carnea, sare, piper si se amesteca pana cand se rumeneste uniform. Dupa ce carnea a prins culoare se adauga supa (eu de regula, fierb un ibric de...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 07.05.2015

Spaghete cu crenvusti

publicat la 07.05.2015

Clatite cu pui si smantana

publicat la 24.04.2015

Salata cu de toate

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]