adriana_bobu

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 09.08.2010

RETETE69
PRIETENI49
Retete / Aperitive / Garnituri

Icre de crap

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2011

Se lasa icrele la scurs de seara pana dimineata. Se moaie miezul de paine in lapte, se stoarce si se pune peste icre intr-un bol. Se mixeaza adaugand treptat uleiul si zeama de lamaie. In final se toaca marunt ceapa si se amesteca cu icrele sau se presara deasupra (asa cum am procedat eu) 

Creier de porc pane

In Aperitive / Garnituri la 27 Ian 2011

Se pune o cratita cu apa pe foc, iar in momentul in care fierbe apa se oparesc  bucatile de creier timp de 5 min dupa care se scot cu spumiera pe un platou. Se condimenteaza cu vegeta si piper bucatile de creier dupa care se dau prin faina si apoi prin ou batut si se prajesc in ulei incins....

Omleta pentru micul dejun

In Aperitive / Garnituri la 9 Ian 2011

Am tocat marunt ceapa, apoi am taiat fasiute ardeiul si carnita. Le-am pus in tigaie cu putin unt si dupa ce s-au untit putin am adaugat ouale batute bine cu smantana si mararul tocat. Dupa 2 min am intors omleta si dupa alte doua min a fost gata.

Trigoane aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 8 Ian 2011

Am desfacut foile si am luat pe rand cate una pe care am taiat-o in 3 pe lungime.Am folosit un pensonas pentru a unge cu ulei fiecare foaie si am asezat in coltul foii cate o lingura din compozitia de branza(telemeaua data prin razatoare si amestecata cu urda si ou batut)   Trigoanele...

Pateuri cu ciupercute

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2010

Se curata ciupercile, se taie marunt, de asemenea ceapa si morcovul, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei si se lasa pe foc cca 30 min. Se  lasa compozitia la racit , apoi se adauga oul batut . Aluatul se intinde pe planseta , apoi se taie dreptunghiuri si se umplu cu compozitia...

Chec cu ciuperci in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 20 Oct 2010

Se toaca marunt ceapa si se trage in putin ulei. Ciupercile (mai putin 5 din ele) se spala si se toaca marunt adaugandu-se peste ceapa aflata pe foc . Dupa ce au fiert (cca 20 min)se adauga smantana, faina si 2 oua batute iar in final verdeata.Cele 5 ciuperci lasate deoparte se...

Piftelute din piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 5 Oct 2010

Se toaca pieptul de pui . Se taie marunt ceapa, se piseaza usturoiul si se trag putin in ulei amestecandu-se apoi cu carnea. Se adauga ouale batute, miezul de paine si verdeata tocata. Se formeaza  piftelele care se prajesc in uleiul incins.   Se scot pe un servetel de...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]