adela1981

1

Bucataras
incepator

ludus

Bucataras din 13.02.2012

RETETE135
PRIETENI57
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba taraneasca de legume

In Ciorbe la 1 Aug 2012

Mentionez ca puteti folosi ce legume doriti sau sa mai adaugati in plus, pe langa acestea. Legumele se spala, si se curata. Se taie dupa preferinta sau se dau pe razatoare. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga radacinoasele, apoi restul legumelor. Se calesc impreuna apoi se sting cu apa. Se...

Ciorba de perisoare cu tarhon

In Ciorbe la 4 Mai 2012

In primul rand , punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba,  apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam carnea tocata cu sare, piper, boia de ardei, apoi adaugam ceapa curatata si data pe razatoare si usturoiul pisat, spre final adaugam oul batut. Dam forma perisoarelor si le  punem...

Supa de curcan cu taitei de casa

In Supe la 27 Apr 2012

Se curata si se spala pulpa de curcan, la fel procedam cu legumele.  Punem carnea la fiert in apa cu putina sare, se ia spuma formata  de cate ori este nevoie, apoi adaugam radacinoasele taiate, ceapa intreaga si catelul de usturoi, sare si boabe de piper. Eu fac de obicei in oala sub...

Ciorba dupa taierea porcului

In Ciorbe la 23 Mar 2012

Carnea  cu os se taie bucatele (de preferat muschiulet cu os), iar compozitia de carnati  se amesteca cu oul batut si se formeaza perisoare. Se pune la fiert carnea si perisoarele si se ia spuma. Legumele se curata, se spala si se taie in cuburi mici, varza se taie marunt. Adaugam...

Ciorba taraneasca de pui

In Ciorbe la 12 Mar 2012

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se  ia spuma.  Se curata, se spala legumele  si se taie. Se caleste ceapa taiata  apoi se adauga zarzavatul  taiat se caleste impreuna cu ceapa.  Se adauga in oala la pui, pe urma...

Ciorba de "lascute" cu afumatura

In Ciorbe la 1 Mar 2012

Nu este foarte greu de facut, se spala bine carnea, daca este de casa, se desareaza in putina apa calduta, totusi este mai sarata decat de la magazin. Se pune la fiert in 3 l  de apa cand este fiert, se scoate si se taie bucatele.  Intre timp taiem legumele marunt  si le calim...

Ciorba taraneasca de porc

In Ciorbe la 23 Feb 2012

Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta. Punem carnea la fiert in 3 l  de apa cu putina sare si lasam sa fiarba,  se ia spuma ce se formeaza , sa fie limpede ciorbica. Intre timp calim legumele in ulei 3-4 min, apoi adaugam  in oala si lasam...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 06.05.2014

Drob de miel

publicat la 13.04.2014

Prajitura cu branza si piersici

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Esti imprevizibil ca de obicei. Si azi vei starni admiratie si ingrijorare.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]