
publicat la 05.04.2020
publicat la 05.08.2019
publicat la 05.08.2019
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Somon la cuptor cu ierburi şi nuci
Clătim somonul pentru a îndepărta solzii. Ştergem carnea cu un prosop de hârtie pentru a absorbi complet apa. Condimentăm somonul cu un amestec de ierburi pregătit chiar de noi(reţeta o găsiţi pe blog,,Condiment universal din ierburi uscate,,. Aşezăm somonul într-o...
Salată de ton cu usturoi şi pâine prăjită cu oregano
Scurgem tonul de zeamă. Pisăm usturoiul şi-l adăugăm peste ton. Punem zeama de lămâie şi maioneza. Amestecăm totul foarte bine şi salata este gata. Opţional se mai poate pune sare, piper, boia picant. Pâine prăjită cu ulei de măsline şi oregano a la Padre. Prăjim...
Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte
Curățăm, spălăm foarte bine păstrăvul. Curățăm si spălăm legumele. Sărăm, piperăm păstrăvul după gust. Punem câteva felii de lămâie în interiorul păstrăvului pentru aromă și savoare. Așezăm peștele într-o tavă tapetată cu hârtie pentru...
Somon la gratar
Condimentam medalioanele de somon, prajim pe un gratar (pe aragaz sau pe carbune). Fara ulei!!!! Putem servi cu mamaliguta si mujdei de usturoi.