Teona

1

Bucataras
incepator

Baia Mare

Bucataras din 23.05.2012

RETETE5
PRIETENI6
Retete

Limba de porc cu smantana

In Mancaruri cu carne la 27 Mai 2012

Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba. Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un...

Vita cu bulete de cascaval si sos natur

In Vita la 24 Mai 2012

Se topeste untul in tigaie teflonata si se prajeste vita condimentata in prealabil cu piper verde macinat si rozmarin. Se intorc bucatile de carne pe ambele parti, pana se schimba la culoare. Feliile de vita se aseaza apoi intr-o tava incalzita, (se presara cu...

Reteta de preparare a papanasilor prajiti in ulei

In Dulciuri la 24 Mai 2012

Reteta de preparare a papanasilor Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf de copt sau bicarbonat ( 1/2 lingurita ), grisul si un praf de sare, se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca 20 minute, acoperit cu un prosop....

Miel umplut

In Oaie la 24 Mai 2012

Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa il patrunda putin sarea....

Pui cu broccoli si sos bechamel

In Pui la 24 Mai 2012

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita pentru inceput. Sunt gata cand sunt rumenite si carnea se desprinde de pe os. Broccoli se fierbe in apa cu sare, insa cu mare atentie sa nu fie prea fiert. Intr-o tigaie se pregateste sosul...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 27.05.2012

Limba de porc cu smantana

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]