publicat la 15.03.2015
publicat la 02.03.2015
publicat la 25.02.2015
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
[email protected]
Amandina de post
Mod de preparare: ardem jumatate din cantitatea de zahar ,apoi dizolvam cu apa pe foc;dupa racire adaugam jumatate dde zahar ramasa,uleiul,cacao,faina, praful de copt si bicarbonatul stins,scortisoara si gemul.Amestecam,totul,adaugam si nuca si turnam compozitia in tava de aragaz...
Piersici cu crema
Se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat mai vartos, pe care il lasam sa se odihneasca 3-4 ore. Se imparte aluatul in aprox 4 parti Se formeaza bilute cu diametrul de 2 cm, care se aseaza in tava tapetata cu faina la o distanta de 3 cm intre ele deoarece cresc mult la copt. Se coc la...
Placinta cu mere de post
Se framanta o coca mai tare si se imparte in doua. Merele impreuna cu zaharul, scortisoara si margarina se calesc foarte putin si se pun intre foi. Se da la cuptor pentru circa 30 min.