Tabita _

4

Bucataras
grozav

București

Bucataras din 16.02.2013

RETETE301
PRIETENI343
Retete / Pizza

Focaccia pufoasa cu rosii cherry si usturoi

In Piine la 20 Mai 2020

Intr-un bol incapator se pune apa calduta. Se adauga zaharul. Se amesteca pana se dizolva. Se adauga drojdia uscata. Se amesteca usor. Se acopera vasul cu un prosop si se lasa 10 minute la loc cald. Se adauga faina treptat. (Eu am folosit o faina mai fina si a fost nevoie sa adaug mai...

Paine floare cu lapte

In Piine la 3 Apr 2020

Intr-un bol incapator punem 200 ml lapte caldut. Adaugam zaharul si amestecam. Adaugam drojdia. Acoperim bolul cu un prosop si lasam la loc cald. (15 min) Adaugam cate putina faina. Punem untul taiat in bucate mici. Amestecam. Continuam sa adaugam faina si un praf de sare. Vom obtine...

Paine de casa aromata cu usturoi si rozmarin

In Piine la 2 Apr 2020

Mai intai incalzim putin apa si o punem intr-un bol incapator. Se adauga lingura de zahar, drojdia uscata si 2 linguri de faina. Apoi am lasat 15 minute vasul acoperit cu un prosop ca sa se activeze drojdia. Se va umfla si vor aparea bule de aer. Apoi se adauga uleiul, sarea si se...

Paine de casa Corona

In Piine la 17 Mar 2020

Am incalzit apa. Am pus-o intr-un bol incapator. Am adaugat lingura de zahar. Am adaugat drojdia uscata si 2 linguri de faina. Apoi am lasat 15 minute vasul acoperit cu un prosop ca sa se activeze drojdia. Se va umfla si vor aparea mici bule de aer. Apoi am adaugat uleiul, sarea si...

Pizza cu pui

In Pizza la 18 Mar 2016

Drojdia se pune in putina apa calduta cu sare. Intr-un bol mai mare se pune faina. Se face o adancitura in mijloc si se pune drojdia, rozmarinul. Se formeaza un aluat, adaugand treptat apa, uleiul de masline si se framanta. Se acopera bolul cu un prosop de bucatarie si se lasa cam 1 ora....

Pizza vegetariana

In Pizza la 19 Feb 2016

Intr-un vas mai mare se pune drojdia in apa calduta, apoi se adauga sare, rozmarin, faina in ploaie, iar la final uleiul de masline. Va rezulta un aluat usor elastic. Se lasa intr-un loc mai cald, eventual se acopera vasul cu un prosop pentru 30-45 de minute. Dupa ce aluatul a crescut, se...

Pizza cu pui

In Pizza la 29 Mar 2014

Aluat: Intr-un bol punem drojdia cu cele 2 lingurite de zahar, 2 lingurite faina si putina apa calduta, cat sa dizolvam totul. Se lasa 10 minute sa dospeasca. Intr-un vas se pune faina, sarea, untura, drojdia dospita, busuiocul si oregano. Se adauga treptat apa calduta si incepem sa...

Chifle umplute cu ciuperci si branza

In Piine la 6 Iun 2013

Drojdia se pune la dospit la in 100 ml apa calduta amestecata cu zaharul.  Intr-un bol, se amesteca  faina cu sarea. Drojdia dospita se toarna peste faina si se amesteca usor adaugandu-se treptat si restul de apa calduta. Se framanta cu mana si spre final se adauga si uleiul....

Pizza cu sunca, salam si branza

In Pizza la 25 Mar 2013

Mai intai ne ocupam de maia: Punem intr-un bol drojdia proaspata, zaharul si cateva linguri de apa calduta si amestecam pana se dizolva drojdia si apoi adaugam 2 linguri de faina si omogenizam bine. Lasam la dospit intr-un loc cald 15-20 de minute. Dupa ce a dospit, adaugam apa putin cate...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 09.04.2021

Varza dulce calita cu rosii

publicat la 25.12.2020

Ciorba de fasole verde cu scarita

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]