Sylvia

2

Bucataras
junior

Bucataras din 13.01.2010

RETETE439
PRIETENI278
Retete / Paste

Paste cu fructe de mare si somon

In Paste la 21 Ian 2014

Preparare : cat fierb pastele intr-o tigaie adanca punem putin vin alb, o lingura de ulei de masline , somonul taiat cuburi mai mari si calamarul taiat bucati mai mari. Adaugam tija de telina taiata, ardeiul iute  si pesto si lasam pret de 2-3 minute . Adaugam apoi pastele care abia au...

Gnocchi cu ciuperci de padure

In Paste la 10 Aug 2011

Preparare Gnocchi cu ciuperci de padure Se amesteca intr-un vas care poate fi pus la cuptor ( de ceramica de preferinta ) ghocchi cu ardeiul taiat fasii si ciupercile. Condimentam cu sare si piper, adaugam o lingura de ulei de masline si sosul de rosii, usturoiul si completam cu putina apa....

Legume cu paste la cuptor

In Paste la 26 Noi 2010

Spalam, curatam si pregatim legumele. Le asezam intr-un vas termorezistent si turnam peste ele un amestec  facut din apa, piure de rosii, sare, piper si putin ulei. Adaugam apoi dafinul si cimbru si sunt gata pentru drumul la cuptor. Acoperim cu capac si lasam pe treapta de jos a...

Taietei chinezesti cu legume si somon

In Paste la 4 Aug 2010

Intr-un wok nu foarte mare puneti ulei de masline si apoi adaugati fasolea verde taiata bucatele si morcovul ( eu  l-am facut aschii ) si lasati pret de 3-4 minute la foc mic.  Dupa aceea se  adauga somonul taiat bucatele si ceapa verde rondele, sosul Nuoc Mam si...

Taietei de orez cu pui si legume

In Paste la 5 Mai 2010

  Pregatim ingredientele , taiem legumele si puiul cubulete. Ciupercile le-am avut uscate si le-am rehidratat cu apa fierbinte .   Am calit puiul, ceapa si ciupercile in ulei de masline pret de cateva minute apoi am adaugat sosul de soya si condimentele si o canita de apa si am lasat...

Paste cu legume

In Penne la 1 Feb 2010

  Preparare:   se pune  uleiul la incins si se adauga in prima etapa morcovul taiat patratele si ciupercile ( rehidratate daca este cazul sau proaspete cum aveti la indemana) , lasam la foc mic si acoperite cam  5-6 minute si apoi adaugam tzuchinni taiat jumatati de...

Taietei chinezesti cu zucchini/dovlecel si brocoli

In Paste la 26 Ian 2010

    Intr-un wok punem uleiul la incins si apoi adaugam in prima etapa morcovul si ardeiul rosu condimentam si adaugam 50 ml apa si lasam sa fiarba innabusit pret de 3-4 minute apoi adaugam zucchinni si brocoli si mai lasam cateva minute, sa fie facute legumele al dente. Focul...

Taietei chinezesti cu bambus

In Paste la 21 Ian 2010

 Preparare : intr-un wok punem uleiul la incins si adaugam legumele si bambusul, punem condimentele si sosurile si lasam la foc mic pret de cateva minute.  Cand sunt legumele aproape facute adaugam taieteii chinezesti fierti in prealabil si amestecam cu grija cu o spatula....

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 28.06.2016

Roma in 4 zile

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.

 
 
 
Retete preferate
Alivanca

Voturi:46

Prajitura Miuta

Voturi:25

Samosa cu pui

Voturi:24

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]