publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Vin fiert cu anason si scortisoara
Se pune vinul si mirodeniile la fiert( optional se poate adauga si o lingura sau doua de zahar) si cand clocoteste se adauga fructele. Se lasa sa dea un clocot si se acopera cu un capac . Se serveste fierbite, este aromat si bun, iti intra parca in suflet. Noi l-am servit cu...
Vin fiert
Se pune vinul la fiert impreuna cu zaharul, piperul si batonul de scortisoara. Cand da in clocot adaugam bucatile de portocala taiate marunt si lasam sa clocoteasca cateva minute . Dupa ce a fiert cateva minute stingem focul si mai adaugam...