Modul meu de a consuma anghinarea e foarte simplu.
Insa pt. a nu fi nevoiti,sa muncim atata,da,in ghilimele,caci nu dureaza mai mult de 10min,va propun reteta cea simpla.
Si cum am vazut pe net ca este frumos sa o pui la...
Ceapa, morcovii si radacinile de patrunjel se curata si se spala, apoi ceapa se taie marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare. Se pun la calit in uleiul incins pana se inmoaie, apoi se adauga...
Se pun la fiert spaghetele in 5 litri de apa cu sare. Intre timp curatam si tocam usturoiul si il calim putin in uleiul incins, nu-l lasati mult ca devine amar. Adaugam pasata de rosii sau rosiile...
Se pune la fiert laptele impreuna cu semintele si pastaia de la vanilie. Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare si devin pufoase. Se adauga amidonul sau...
Hei gospodine !
Voi ce ziceti ? Un cozonac se tine de obicei, *normal* vreo 30 de minute in cuptor, nu ?