Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cat sa ii acopere.
Intre timp, ardeii se coc la flacara aragazului (sau in cuptor), apoi se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ei, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa se inmoaie.
Cartofii fierti se curata de coaja, se...
Mini-fileurile din piept de pui se spala, se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar si se frig pe un grill electric uns cu ulei, apoi se pun intr-o farfurie si se lasa sa se racoreasca.
Intre timp, se pun apa si sarea la fiert, intr-o craticioara si, cand apa incepe sa...
Se spala varza alba si se taie julienne, apoi se procedeaza la fel si cu cea rosie.
Morcovul se spala, se curata de coaja si se da pe razatoarea mare.
Ceapa alba se curata de foi, se spala si se taie julienne.
Se freaca legumele cu putina sare, dupa care se adauga otetul balsamic,...
Din feliile de paine alba se decupeaza 6 stelute, care se prajesc la grill.
Rosiile se spala si se taie felii subtiri, indepartand capetele.
Mozzarella se taie in felii groase, apoi se decupeaza 7 stelute din ele. Se mai taie cateva cubulete din restul de mozzarella.
Pe o farfurie se...
Se iau moatele de la teci, apoi acestea din urma se spala.
Se pune 1l de apa la fiert impreuna cu putina sare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga tecile, intregi.
Dupa ce tecile au fiert, se lasa sa se racoreasca, se clatesc cu apa rece si se taie in bucati medii. Se pun intr-un...
Pieptul de pui se cresteaza cu ajutorul unui cutit, se bate cu un ciocan, se spala, se da cu sare, apoi se unge cu putin FUCHS Fix pentru Gratar. Se aseaza pe grillul electric uns cu ulei pana cand se rumeneste frumos.
Rosiile se spala, se decojesc si se taie cubulete.
Castravetii se spala,...
Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in 1,5 l apa cu o lingura de sare, foile de dafin, cateva boabe de piper negru si o lingurita de cimbru. Dupa ce s-au patruns bine, se curata de coaja, se taie cubulete si se mai presara cu putina sare.
Se unge grillul cu ulei, se pun cartofii pe...
Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja.
Morcovii se curata de coaja, se spala, se taie de-a lungul si se pun la fiert.
Castravetii murati se clatesc cu apa rece, apoi se taie marunt. La fel se procedeaza si cu gogosarii. Toate muraturile se pun intr-o sita, la scurs.
Cand au...
Morcovii se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.
Cartofii se spala si se pun la fiert.
Castravetii murati se taie rondele, iar gogosarii felii scurte si subtiri.
Maslinelor li se scot samburii, dupa care se feliaza.
Dupa ce s-au fiert, cartofii se curata de coaja, se clatesc...
Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand clocoteste se adauga pastele. Acestea se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa rece.
Rosia se spala, se taie pe jumatate, se indeparteaza codita, apoi se taie in 4 si se feliaza.
Castravetele se...
Vanata si ardeii kapia se coc la flacara aragazului.
Vanata se curata de coaja arsa sub jet de apa.
Ardeii se pun intr-un vas, se presara sare grunjoasa peste ei, apoi se acopera vasul si se lasa sa se inmoaie circa 10 minute, dupa care se curata de coaja arsa si de seminte sub jet de...
Se coc ardeii kapia la flacara aragazului si se pun intr-un vas, presarandu-i cu sare grunjoasa si acoperind vasul. Se lasa vreo 10 minute sa se inmoaie, dupa care se curata de coaja arsa sub jet de apa.
Se curata usturoiul de foi, se clateste cu apa, se piseaza si se freaca cu o...
Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora. Apoi se decojesc si se spala, ardeii curatandu-se si de seminte.
Ceapa se curata de foi, se spala si...
Se spala pepenele, se sterge cu un servetel de hartie si se cresteaza. Se elimina semintele, apoi se scobeste, lasand coaja groasa de aproximativ 1 cm.
Perele se spala, se curata de coaja si seminte si se taie bucatele.
Kiwi-urile se curata de coaja, se spala si se taie doua felii pentru...
Vinegreta:
Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se zbate pentru a se omogeniza continutul.
Salata:
Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea se adauga pieptul de pui taiat bucatele.
Se...
Cartofii se fierb in coaja.
Morcovii se curata si se fierb.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu un praf de sare.
Gogosarii si castravetii se clatesc, se taie marunt si se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Cand sunt gata morcovii, acestia se taie marunt. La fel se procedeaza si cu...
Cartofii fierti se curata de coaja, se spala si se taie bucati mari, intr-un castron.
Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori si se adauga peste cartofi impreuna cu maslinele.
Se taie gogosarul in felii subtiri, la fel si castravetii, si se adauga in castron.
Se adauga...
Se spala legumele si se taie bucatele, in afara de sfecla si de gulie, care se dau pe razatoare.
Se adauga sarea, otetul si uleiul si se amesteca salata.
Se curata cartofii de coaja si se taie in bucati mari (in 4 sau in 6), punandu-se intr-un castron mare.
Se curata ceapa si se taie fideluta, adaugandu-se peste cartofi.
Se adauga si restul ingredientelor si se amesteca totul.
Se spala salata si se taie. Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata castravetele de coaja, se spala si se taie in patru, apoi se feliaza. Se adauga otetul, uleiul si sarea si se amesteca.
Se desface banana de coaja si se taie felii, iar acestea se taie in sferturi. Marul si kiwi se curata si se taie bucatele. Se amesteca fructele si se decoreaza salata cu frisca.
Se decongeleaza vinetele si se pun intr-o sita la scurs.
Se prepara maioneza, astfel: se pun galbenusurile cu un praf de sare intr-un castron si se mixeaza, adaugandu-se treptat uleiul, pana cand isi maresc volumul considerabil.
Se taie ceapa marunt si se amesteca impreuna cu vinetele si...
Se spala cartofii si se pun la fiert intr-o cratita.
Se curata morcovii de coaja si se pun la fiert intr-un craticior.
Se fierb doua oua.
Se taie muraturile in bucatele foarte mici si se pun la scurs intr-o sita.
Dupa ce s-au fiert, se taie si morcovii la fel de mici, iar cartofii se...
Salata de cartofi cu ardei copti
Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cat sa ii acopere. Intre timp, ardeii se coc la flacara aragazului (sau in cuptor), apoi se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ei, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa se inmoaie. Cartofii fierti se curata de coaja, se...
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui
Mini-fileurile din piept de pui se spala, se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar si se frig pe un grill electric uns cu ulei, apoi se pun intr-o farfurie si se lasa sa se racoreasca. Intre timp, se pun apa si sarea la fiert, intr-o craticioara si, cand apa incepe sa...
Salata de varza
Se spala varza alba si se taie julienne, apoi se procedeaza la fel si cu cea rosie. Morcovul se spala, se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Ceapa alba se curata de foi, se spala si se taie julienne. Se freaca legumele cu putina sare, dupa care se adauga otetul balsamic,...
Salata Caprese
Din feliile de paine alba se decupeaza 6 stelute, care se prajesc la grill. Rosiile se spala si se taie felii subtiri, indepartand capetele. Mozzarella se taie in felii groase, apoi se decupeaza 7 stelute din ele. Se mai taie cateva cubulete din restul de mozzarella. Pe o farfurie se...
Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi
Se iau moatele de la teci, apoi acestea din urma se spala. Se pune 1l de apa la fiert impreuna cu putina sare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga tecile, intregi. Dupa ce tecile au fiert, se lasa sa se racoreasca, se clatesc cu apa rece si se taie in bucati medii. Se pun intr-un...
Salata cu piept de pui, rosii, castraveti si mozzarella
Pieptul de pui se cresteaza cu ajutorul unui cutit, se bate cu un ciocan, se spala, se da cu sare, apoi se unge cu putin FUCHS Fix pentru Gratar. Se aseaza pe grillul electric uns cu ulei pana cand se rumeneste frumos. Rosiile se spala, se decojesc si se taie cubulete. Castravetii se spala,...
Salata de cartofi cu piept de pui si castraveti
Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in 1,5 l apa cu o lingura de sare, foile de dafin, cateva boabe de piper negru si o lingurita de cimbru. Dupa ce s-au patruns bine, se curata de coaja, se taie cubulete si se mai presara cu putina sare. Se unge grillul cu ulei, se pun cartofii pe...
Salata a la Russe
Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja. Morcovii se curata de coaja, se spala, se taie de-a lungul si se pun la fiert. Castravetii murati se clatesc cu apa rece, apoi se taie marunt. La fel se procedeaza si cu gogosarii. Toate muraturile se pun intr-o sita, la scurs. Cand au...
Salata orientala cu muraturi
Morcovii se curata de coaja, se spala si se pun la fiert. Cartofii se spala si se pun la fiert. Castravetii murati se taie rondele, iar gogosarii felii scurte si subtiri. Maslinelor li se scot samburii, dupa care se feliaza. Dupa ce s-au fiert, cartofii se curata de coaja, se clatesc...
Salata cu de toate
Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand clocoteste se adauga pastele. Acestea se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa rece. Rosia se spala, se taie pe jumatate, se indeparteaza codita, apoi se taie in 4 si se feliaza. Castravetele se...
Salata de vinete cu ardei copti si ciuperci
Vanata si ardeii kapia se coc la flacara aragazului. Vanata se curata de coaja arsa sub jet de apa. Ardeii se pun intr-un vas, se presara sare grunjoasa peste ei, apoi se acopera vasul si se lasa sa se inmoaie circa 10 minute, dupa care se curata de coaja arsa si de seminte sub jet de...
Salata de ardei copti cu usturoi
Se coc ardeii kapia la flacara aragazului si se pun intr-un vas, presarandu-i cu sare grunjoasa si acoperind vasul. Se lasa vreo 10 minute sa se inmoaie, dupa care se curata de coaja arsa sub jet de apa. Se curata usturoiul de foi, se clateste cu apa, se piseaza si se freaca cu o...
Salata de vinete cu ardei copt
Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora. Apoi se decojesc si se spala, ardeii curatandu-se si de seminte. Ceapa se curata de foi, se spala si...
Pepene galben umplut cu salata de fructe
Se spala pepenele, se sterge cu un servetel de hartie si se cresteaza. Se elimina semintele, apoi se scobeste, lasand coaja groasa de aproximativ 1 cm. Perele se spala, se curata de coaja si seminte si se taie bucatele. Kiwi-urile se curata de coaja, se spala si se taie doua felii pentru...
Salata de fasole boabe si piept de pui
Vinegreta: Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se zbate pentru a se omogeniza continutul. Salata: Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se...
Salata de legume cu piept de pui si maioneza
Cartofii se fierb in coaja. Morcovii se curata si se fierb. Pieptul de pui se fierbe in apa cu un praf de sare. Gogosarii si castravetii se clatesc, se taie marunt si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Cand sunt gata morcovii, acestia se taie marunt. La fel se procedeaza si cu...
Salata orientala (varianta a II-a)
Cartofii fierti se curata de coaja, se spala si se taie bucati mari, intr-un castron. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori si se adauga peste cartofi impreuna cu maslinele. Se taie gogosarul in felii subtiri, la fel si castravetii, si se adauga in castron. Se adauga...
Salata de cruditati
Se spala legumele si se taie bucatele, in afara de sfecla si de gulie, care se dau pe razatoare. Se adauga sarea, otetul si uleiul si se amesteca salata.
Salata orientala
Se curata cartofii de coaja si se taie in bucati mari (in 4 sau in 6), punandu-se intr-un castron mare. Se curata ceapa si se taie fideluta, adaugandu-se peste cartofi. Se adauga si restul ingredientelor si se amesteca totul.
Salata verde cu ceapa si castravete
Se spala salata si se taie. Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata castravetele de coaja, se spala si se taie in patru, apoi se feliaza. Se adauga otetul, uleiul si sarea si se amesteca.
Salata cu banana, mar, kiwi si frisca
Se desface banana de coaja si se taie felii, iar acestea se taie in sferturi. Marul si kiwi se curata si se taie bucatele. Se amesteca fructele si se decoreaza salata cu frisca.
Salata cu rucola
Se curata, se spala si se taie bucatele legumele. Se adauga uleiul, otetul si sarea si se amesteca salata.
Salata de vinete
Se decongeleaza vinetele si se pun intr-o sita la scurs. Se prepara maioneza, astfel: se pun galbenusurile cu un praf de sare intr-un castron si se mixeaza, adaugandu-se treptat uleiul, pana cand isi maresc volumul considerabil. Se taie ceapa marunt si se amesteca impreuna cu vinetele si...
Salata de legume cu maioneza
Se spala cartofii si se pun la fiert intr-o cratita. Se curata morcovii de coaja si se pun la fiert intr-un craticior. Se fierb doua oua. Se taie muraturile in bucatele foarte mici si se pun la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au fiert, se taie si morcovii la fel de mici, iar cartofii se...