Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 23.11.2018
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...
publicat la 12.03.2019
publicat la 11.03.2019
publicat la 08.03.2019
In cont 10
Tava pentru servire Jalz Jalz
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Unghiera BISALUO
Ciocan pentru carne
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:41
la 09:04
de Constelatialeu 9
ieri la 10:43
de vasimur 4
pe 29.08 la 16:08
pe 29.08 la 13:57
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
gaby_gabytza 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
angyb 1
Valentina_vali 1
cristi1980 1
roxikris 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinta cu leurda si urda
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...