Mariuka

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 07.11.2011

RETETE24
PRIETENI12
Retete / Dulciuri

Ciocolata de casa

In Dulciuri la 27 Ian 2012

Se amesteca untul cu laptele praf si cacaua pana cand dispar cocoloasele. Amestecul trebuie sa devina ca o pasta. Separat si face un sirop din zahar si 150 ml apa. Se pune la foc iute pana se leaga ca un sirop de dulceata. Se adauga esenta de vanilie si se amesteca bine cu compozitia pregatita...

Salata de fructe

In Dulciuri la 24 Ian 2012

Fructele se curata (merele nu le-am curatat) si se taie cubulete, dupa care se amesteca intr-un vas mai mare, se aseaza in boluri si se orneaza cu frisca.  Foarte simplu si bun, numai daca va place gustul amarui de grapfruit. Daca nu va place il puteti inlocui cu alt fruct.

Amandinele mele de casa

In Prajituri la 6 Ian 2012

Blatul :  Ouale se bat cu zaharul, se adauga iaurtul si uleiul treptat, sarea si cacao si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina pana aluatul are consistenta unei smanatani. Se pune la copt intr-o tava de 20 cmx30cm pana trece testul cu scobitoarea. Crema : ...

Prajitura cu crema de vanilie

In Prajituri la 6 Ian 2012

Blatul : Se bat ouale cu zaharul, dupa care se adauga iaurtul si uleiul treptat. Se adauga sarea, zaharul vanilat si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina cat sa se ingroase ca o smantana. Se da la cuptor si se coace pana trece testul cu scobitoarea. Crema : ...

Bulgarasi de post

In Dulciuri la 7 Dec 2011

Se amesteca ingredientele si daca e prea groasa se poate adauga putina apa fierbinte. Se modeleaza bilute mici care se umplu cu visine din visinata. Se tavalesc bilutele prin nuca macinata sau nuca de cocos. 

Negresa de post

In Prajituri la 7 Dec 2011

Pentru blat se amesteca ingredientele cu o lingura de lemn si se adauga faina pana se obtine un aluat ca la pandispan. Se pune la copt intr-o tava tapetata cu faina. Testul cu scobitoarea nu poate fi facut deoarece ramane putin mai moale din cauza gemului de zarzare. Stiti ca s-a copt cand se...

Prajitura cu mere

In Prajituri la 24 Noi 2011

Mai intai se spala merele si se dau prin razatoarea mare, dupa care se pregateste aluatul astfel:  Se bat ouale cu mixerul si se adauga treptat zaharul, apoi se adauga laptele si uleiul intercalat. Se adauga sarea si zaharul vanilinat.  Se stinge praful de copt cu otel sau zeama...

Tort glazurat

In Torturi la 24 Noi 2011

Blatul :  Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul. Se adauga treptat galbenusurile , zaharul vanilinat si sarea. Apoi se adauga praful de copt stins si faina pana se obtine un aluat de consistena smantanii. Aluatul astfel obtinut se coace intr-o tava rotunda unsa...

Fursecuri cu untura si dulceata

In Prajituri la 7 Noi 2011

Miezul de nuca se usuca in cuptorul cu microunde si se sfarmiteaza, nu se macina. Oul se freaca cu zaharul, se adauga untura la temperatura camerei, nucile si praful de copt stins cu bors sau zeama de lamaie. Se adauga borsul si faina pana se obtine un alauat care sa poata fi intins. ...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 03.03.2012

Clatite cu umplutura de drob

publicat la 03.03.2012

Ghiveci de legume

publicat la 03.03.2012

Bors de fasole boabe

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]