Maria24

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 18.09.2014

RETETE6
PRIETENI5
Retete

Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)

In Prajituri la 27 Noi 2014

In cazul in care nu aveti faina de migdale si de cocos, se maruntesc migdalele (sau alte nuci) si fulgii de cocos in robotul de bucatarie. Se amesteca ingredientele uscate. Laptele se amesteca cu uleiul si esentele si se adauga totul peste ingredientele uscate. Se amesteca bine cu telul....

Fursecuri din faina de migdale

In Dulciuri la 21 Noi 2014

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide. Se amesteca bine. Se pun gramajoare cu lingura in tava tapetata cu hartie de copt (eu le-am format in mana, dar e cam lipicoasa compozitia) si se aplatizeaza. Mie mi-au iesit 10 fursecuri, dar voi le puteti face mai mici. Se coc in...

Biscuiti din faina de orez

In Dulciuri la 17 Oct 2014

Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (se pune cate putina apa pana se formeaza un aluat bun de intins). Se intinde aluatul cu grosimea de cca 1 cm (daca le faceti mai subtiri ies tari, depinde de preferinte). Se decupeaza si se pun in tava tapetata cu hartie...

Chiftele de pui la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 6 Oct 2014

Se fierbe cartoful, apoi se face piure. Se dau morcovii si ceapa pe razatoarea fina, se scurg bine. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza si se condimenteaza, apoi se lasa 15 min in frigider. Se formeaza chiftelele (eu le-am facut putin mai mari pentru ca se mai strang in cuptor), se...

Fursecuri de secara cu alune

In Dulciuri la 3 Oct 2014

Se amesteca faina cu praful de copt. Se bat ouale, se adauga uleiul, mierea (siropul de artar), zaharul, vanilia, coaja de portocala si sarea si se amesteca bine. Apoi se adauga faina cu praful de copt si alunele. Se tine compozitia in frigider 30 min. Dupa acest timp, se formeaza bilute si se...

Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

In Dulciuri la 18 Sep 2014

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (puneti cate putin lapte pana compozitia devine compacta). Se amesteca bine si se lasa cateva minute. Intre timp se amesteca zaharul cu scortisoara pentru ca, ulterior, sa se tavaleasca fursecurile prin acest amestec. Dupa ce au...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 21.11.2014

Fursecuri din faina de migdale

publicat la 17.10.2014

Biscuiti din faina de orez

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]