LauraA

1

Bucataras
incepator

Spoleto

Bucataras din 17.10.2010

RETETE19
PRIETENI7
Retete / Dulciuri

Nasturasi fragezi de ciocolata

In Prajituri la 27 Oct 2011

Mixam untul moale cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema. Separat, amestecam faina cu cacaoa, amidonul si praful de copt si rasturnam peste crema de unt. Framantam pana obtinem o biluta moale si compacta pe care o invelim in folie si o lasam la frigider 30 minute: Dupa 30 minute o...

Bensone

In Prajituri la 12 Sep 2011

Frecam bine untul cu zaharul dupa care adaugam iaurtul, ouale pe rand, iar la final faina amestecata cu sarea si praful de copt si data prin sita. Aluatul final este destul de moale si lipicios de aceea il modelam avand grija sa ne imbracam mainile in zahar pudra. Il asezam...

Kinder fetta al latte

In Prajituri la 12 Sep 2011

Eu am ales a doua varianta pentru ca mi s-a terminat laptele condensat.O sa pun reteta laptelui condensat cand il voi reface FOILE: Mixam foarte bine untul cu zaharul, dupa care adaugam peste unt albusurile batute ffff bine si amestecam cu grija. Dupa ce am incorporat albusurile in unt...

Chec cu frisca

In Prajituri la 12 Sep 2011

Mixam bine de tot zaharul cu ouale intregi si galbenusul, adaugam frisca lichida si mixam. Consistenta devine mai solida, adaugam faina amestecata cu amidonul de porumb treptat si mixam. Consistenta finala a aluatului este solida Punem aluatul intr-o forma de ciambella (cu gaura la...

Gem de rosii cu scortisoara

In Dulceata / Gem la 12 Sep 2011

In primul rand folosim rosii bine coapte si mere coapte dar mai acre  care nu au nici o pata sau nu sunt lovite. Un mar sau o rosie care nu sunt perfect sanatoase pot compromite tot gemul. Folosim neaparat mere care au un grad de aciditate ridicat. De ce acest lucru? Pentru ca rosiile,...

Inghetata de nutella cu stafide

In Prajituri la 11 Iul 2011

Dizolvam amidonul in lapte, adaugam zaharul si punem pe foc mic . Din momentul in care incepe sa fiarba, o mai lasam pe foc 5 minute, timp in care vom amesteca continuu. Luam cratita de pe foc si adaugam nutella si mierea, amestecam bine pana ce nutella este integrata complet in crema de...

Ananas in caramel de portocale

In Dulciuri la 4 Mai 2011

Curatam ananasul care trebuie sa fie foarte bine copt. Ca sa-l curatam mai usor, dupa ce ii taiem ciuful, il asezam in picioare si ii curatam coaja de sus in jos.  Dupa ce l-am curatat,  il tavalim bine bine prin zaharul brun, si il asezam intr-o forma impreuna cu sucul celor...

Prajitura de post cu nuca de cocos

In Prajituri la 5 Apr 2011

Eu am cantarit ingredientele dar este de ajuns sa folosim aceiasi cana pentru masurarea ingredientelor de mai sus. Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul. Turnam laptele si esenta de vanilie peste ingredientele solide si amestecam bine. Tapetam o forma...

Biancomangiare

In Prajituri la 21 Mar 2011

Punem migdalele macinate in cele 300 gr apa calduta si le lasam la inmuiat pentru 30 minute, dupa jumatate de ora scurgem laptele format printr-o bucata de tifon sau bumbac pe care o punem deasupra unei site. Adaugam cate 2 linguri de migdale si stoarcem bine bine laptele. Eu am obtinut...

Biscuiti economici

In Dulciuri la 7 Mar 2011

Amestecam toate ingredintele si framantam pana obtinem un aluat compact pe care il intindem intr-o foaie groasa de 1 cm si taiem cu o forma biscuitii nostri. Ii asezam in tava de cuptor tapetata cu foaie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10 minute. Cand...

Biscotti cu alune si ciocolata

In Prajituri la 24 Ian 2011

Pentru inceput prajim alunele pentru 5 minute intr-o tifaie teflonata neunsa cu absolut nimic dupa care le lasam sa se raceasca complet.  Mixam ouale impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si un varf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare, Topim ciocolata si untul...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 27.10.2011

Nasturasi fragezi de ciocolata

publicat la 27.10.2011

Ciorba de legume

publicat la 12.09.2011

Bensone

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]