Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.03.2012
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.
publicat la 06.11.2013
publicat la 09.10.2013
Voturi:54
Voturi:22
Voturi:117
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 20:42
la 13:55
de Bucataras 8
la 13:15
ieri la 10:29
de Rocsi 9
pe 27.10 la 20:10
8 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
RODIMUR
lili 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bianca_marcu 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mușchi de porc în staniol
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.